anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o intrebare happy azi in timp ce eram in statie cu iubita mea si cu un prieten un retardat s-a gasit sa dea cu bulgari dupa prietenul meu si m-a palit pe mine in piept eu l-am lasat in pace n-am zis nimic dupa a mai dat odata si era sa o paleasca pe iubita mea m-am uitat urat la el si i-am zis sa termini odata si s-a potolit... Vi se pare un gest prostesc ce am facut? Trebuia sa merg sa-i sparg fata pentru ca ma palit thinking prima data aia mi-a trecut prin minte dar era iubita mea de fata si n-am vrut sa ma port ca un animal si sa ma cobor la nivelul lui ala big grin Vi se pare corect cum am reactionat sau nu? Mersi de ajutor!

8 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

De ce prostesc?
Ai reactionat corect, ca orice om normal, desi ai avut de-a face cu unul mai putin normal!
Sincer ma bucur ca n-ai folosit metode violente.
Felicitari!

| IsabelaIssa a răspuns:

Corect!

| xALeXdXx a răspuns:

Iote :o unu care reactioneaza cu capu, si nu cu pumnii! bravo! deci... ai facut ceea ce trebuia u ai dat dovada de calm, control de sine si inteligenta, dar daca o pocnea pe iubita ta atunci ar fi trebuit sa faci urat, deci ai reactionat ff bine!

| EnvyU a răspuns:

laughing te-a palit bine? vroiai sa il bati doar ca ti-a dat cu un bulgar de zapada in pept? pff si daca te scuipa si te injura il omorai, nu? mi-a placut asta cu "nu am vrut sa ma cobor la nivelul lui". Ai facut ce a trebuit. bataia nu rezolva nimic

| RxTx a răspuns:

Mergi la politie

| Laura a răspuns:

:O Bulgăre de zăpadă?! Cum ai supraviețuit?!?

| danytkd13 a răspuns:

Incredibil! Ai reactionat foarte foarte bine

| breakbad a răspuns:

Ai reactionat bine. Daca ala e prost nu trebuie sa fi si tu.Era o vorba,, Stiu ca sunt prost dar cand ma uit in jurul meu incep sa ma simt destept,,