| ValentinaValiLes12345678901234567890 a întrebat:

Am o întrebare cam ciudatica și vreau să știu de la cei care știu cum e. Daca vrei sa faci un copil trebuie neapărat să faci sex sau daca te săruți cu persoana respectiva fara să facem sex, putem avea un copil? Mulțumesc

13 răspunsuri:
| ℓαυяα a răspuns:

Dacă doar te săruți cu persoana respectiva nu puteți avea un copil laughing

| Andreea555555555555 a răspuns:

Daca vrei sa faci un copil, trebuie sa faci sex in perioada fertila si sa ejaculeze in tine. Daca doar te saruti cu persoana aia fara sa existe sex cu penetrare, nu e posibil sa faci copil.

| Emilian65 a răspuns:

Nu.

| MademoiselleCosmina a răspuns:

Poate daca esti fecioara Maria. laughing))

| corbulalbrosu a răspuns:

Pentru informarea ta corecta trebuie sa stii/sa afli ca sarcina NU se poate forma ORICAND, ORICUM, DIN ORICE, ori sa se formeze chiar si DIN NIMIC asa cum se pare ca inca cred destul de multi. Fiecare fata sau femeie dar si baiat sau barbat indiferent de varsta lor, care au ajuns/sunt in acel moment al vietii in care sunt pe punctul de a isi incepe viata sexuala, ar trebui sa stie si fie informati precis, ca sa cunoasca foarte exact intregul proces si mecanism de formare/producerea a unei sarcini. De asemenea ar fi fost bine ca inainte de a incepe sa intretii contacte sexuale, sa fii deja bine informata pentru a sti cum se formeaza sarcina. Fiindca din intrebarea ta rezulta ca nu esti informata, trebuie sa afli/sa stii ca pentru a se forma/lua nastere o sarcina, in mod OBLIGATORIU trebuie sa fie intrunite cel putin 2 conditii, cu precizarea ca cele 2 conditii trebuie sa se produca in acelasi timp si anume :
1-) In primul rand trebuie sa stii ca femeia poate sa ramana insarcinata NUMAI/DOAR daca ii aijunge sperma in vagin, in urma unui act sexual REAL sau a unui ''joc sexual''/masturbarea ''pasaricii'' intretinut in PERIOADA FERTILA a ciclului menstrual. Mai pe intelesul tau actele sexuale trebuie sa aiba loc in doar una sau in toate cele 4-5 zile situate inaintea zilei de ovulatie, sau fix in ziua ovulatiei cand apare OVULUL VIABIL in uter. Doar in acel caz si numai in acel moment al ciclului se poate produce fecundarea ovulului de catre un spermatozoid care poate sa provina NUMAI din sperma si NU si din lichidul preejeculator.
2-) Sarcina poate lua nastere NUMAI daca sperma ajunge in mod obligatoriu si sigur IN VAGIN (indiferent de cantitate) in una dintre cele 4-5 zile considerate a fi in perioada fertila.
Sarcina poate sa ia nastere/sa se formeze NUMAI/DOAR in acel caz in care se produce intalnirea dintre OVUL si un SPERMATOZOID care poate sa existe numai.doar in sperma (nu si in saliva) big grin Multa sanatate!

| Irinel15123532 a răspuns:

Cati ani ai?

| QElenaBoghiu a răspuns:

Atâta timp când nu există contact sexual nu poți avea copii big grin

Numai dacă îi cară muștele niște spermă în vagin ( rolling on the floor

| Andreeush a răspuns:

Cum poți rămâne însărcinată în urma unui sărut? Sper că ai întrebat așa ceva din plictiseală.
Poți apela la inseminare artificială sau în vitro.

| f2ff2fl12f a răspuns (pentru Andreeush):

Probabil are 9-11 ani si nu a fost informat/a de nimeni. Nu cred ca este la misto, e normal sa nu stie, parintii nu stau sa vorbeasca despre asta. Si nu doar de asta, ci si de faptul ca sexul trebuie facut neaparat cu protectie. Daca nu e in scoli educatia sexuala, macar acasa sa fie practicata de catre parinti incepand cu varsta de 10-11 ani.

| Andreeush a răspuns (pentru f2ff2fl12f):

La 9-11 ar trebui să o preocupe școala. Dacă începe să se gândească la asta acum atunci e jale.

Nu, nu ar trebui sa o preocupe doar școală. Nu e sale, când ajunge la 12-13-14 ani, ajunge la pubertate, pofta de sex iar ea dacă nu știe asa ceva, rămâne însărcinată fără sa vrea. Multi nu au știut din cauza asta, nu are cine sa ii învețe. Pe multi nu-i duce capul sa caute pe net. La vârsta aia trebuie sa o preocupe și școala, și asa ceva. Și pe părinți ar trebui sa ii preocupe, ca prea multe sarcini nedorite sunt în România din cauza indiferentei. Și eu ma gândeam la aia atunci, s-o uite ca nu e jale. Nu le mai gândiți în felul asta ca greșiți mult. Pot face sex de la 14-15 ani minim, însă cu protecție, de care multi nu au auzit.

Și ma scuzi de greșelile gramaticale, am autocarelor și ma corectează aiurea.

| DoctorGherman a răspuns:

Trebuie neaparat sa faci sex cu fata respectiva, și sa ejaculezi in ea!