| Patryck2012 a întrebat:

Buna TPU.am o intrebare cam complicata.de ce noi facem sex? petru ce noi facem asta? cu ce folos? Va PuP pe toti tonguewinking

Răspuns Câştigător
| GabrielAlfa a răspuns:

Pai sexul este practicat in ziua de azi mai mult pentru placere. Dar sexul serios inseamna cand spermatozoizii ( sperma ) face contact cu niste sa zic asa ou din corpul femeii. Spermatozoizii sunt ca niste viermisori care sapa in outul acela. Doar unul cel mai puternic sapa pan la mijloc si cand ajunge acolo dupa aprox 9 luni se face un copil. Deci se face sex pentru reproducerewinking. Sper ca eam ajutat. Funda pls?

10 răspunsuri:
| DCSHOE a răspuns:

Sa mor daca am inteles cevastraight face. Eu zic sa ne lasi pe noi si sa pupi limba romana!hee hee

| DCSHOE a răspuns:

Sa mor daca am inteles cevastraight face. Ia lasa-ne pe noi si pupa limba romana!hee hee

| catalin188 a răspuns:

Omu face sex pentru a ajunge la orgasm si pentru a procrea

| liz23 a răspuns:

Nu e complicata intrebarea,doar modul in care ai scris-o. Ma intreb cati ani ai de vezi ceva complicat in asta. O persoana face sex,din placere,din dorinta de a fi cu persoana iubita,sau doar a fi cu cineva atragator,in momentul in care sunt sentimente la mijloc,e vorba de a face dragoste,fapt normal intr-o relatie,se face pentru reproducere,pentru a avea un copil in cazul intemeierii unei familii. Sexul face parte din viata oricarui om, din momentul in care este pregatit/a fizic si psihic, din momentul in care este constient/a ce face si face cu cap astfel incat sa se evite consecinte nedorite.

| Heather2001 a răspuns:

De reproducere, dar in general de placere(arghhh, ce bineeee trebuie' sa fielaughing)fa si tu si o sa vezi de ce toata lumea facewinking

| Patryck2012 explică:

Eu degraba voi implini 14.imi dau seama ce inseamna sex.dar vreau sa vad ce ginfitzi voi despre asta. apropo am citit ca sexul ridika iminitatea big grinbig grinbig grinbig grin

| Vladuthz a răspuns:

Pentru a ne reproduce si pentru placere happy

| SupradozaDeViseXD a răspuns:

laughing pai cuvantul immultirea oamenilor iti spune ceva?

| Byutsa a răspuns:

Pai ar trebui sa pui mana pe carte si sa mai treci pe la orele de romana pentru ca de abia inteleg de vrei sa spui si daca pe la 14 te gandesti la sex, imi pare foarte rau de tinelaughing

Răspuns utilizator avertizat