Iar toate Degetelele ce plang din dragoste mai ceva-n Salome. Ok, raspund: Bai, da ma lesi? Asa sunteti voi, astea mici si teribiliste, care cred ca dragostea este ca sarea in bucate, a 2-a zi plangeti, a 3-a zi va razbunati si puneti intrebarea ''cum sa ma razbun'', iar ca-ntr-un final, vine si inevitabila intrebare pe TPU: ''va rog, ajutati-ma, nu stiu pe cine sa aleg; fostul ma cauta, actualul prieten se poarta foarte frumos cu mine.''
Concluzie: shoot yourself, dar nu consuma glontul degeab. Mai exista si alte metode.
Parerea mea e ca tu vrei sa crezi ca exista o semnificatie. Dar daca privesti din exterior, totul pare banal. Adica sunt simple fapte care s-au petrecut fara nici o corelatie. Vorbeste cu el si intreaba-l daca exista sanse sa va impacati. Daca nu treci mai departe, incearca sa cunosti persoane noi, sa filtrezi. Tu de fapt iti faci rau singura incercand sa gasesti semnificatii in lucruri care nu au nici o legatura de fapt.
Cred ca o sa va impacati,sunt prea multe care va leaga,si ar trbuii sa lupti pentru el si sa ii arati ca inca ti la el, si iti doresti sa fiti din nou impreuna, aveti multe amintiri frumoase si e pacat sa il pierzi pentru totdeauna, sfatul meul...LUPTA PT CEEA CE VREI.Bafta :X
Eu zic sa nu mai suferi atat dupa acest baiat ...pana la urma o sa iti gasesti pe altcineva chiar daca e foarte greu.dar incearca sa scapi de gandul asta! traieste-ti viata, nu e timp pentru regrete.fii puternica, si daca el nu mai da nici un semn k te-ar place nu mai sta si suferii degeaba,, bafta multa!:d
Am trecut prin aceleasi chestii . gandeam la fel ca tine. plangeam fara sa-mi dau seama. dar m`am impacat cu el. mi-am cerut scuze. pentru ca eu eram cea care gresisem. dac intr`adevar te-a iubit. te va ierta indiferent de ce`ai facut(daca ai facut ceva sau daca tu ai luat decizia de a o termian cu el) . si veti lua totuuuul de la inceput si va fi bine . sper sa va impacati. succes. :*
RRSecularHumanist întreabă: