| vlad24tm a întrebat:

Buna TPU am o intrebare.

Cand ati intrebat o fata Face to face daca vrea sa fie cu voi si ea a rasp da. ce se intampla dup aceea?laughing

Mie mi se pare cel mai stupid momentlaughing
cum trebuie sa decurga? Va sarutati va imbratisati etc?

Cel mai bun rasp funda si vot!

Răspuns Câştigător
| Cattuzu a răspuns:

Parerea mea e ca ar trebui s-o iei in brate si so tii putin si dupa cred ca ar trebui so pupi pe obraz si incepeti sa discutati, nu mi s-a intamplat niciodatda dar nu se stielaughing oricum ceva de genu cred ca ar trebui facut

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Depinde cum reactioneaza fiecare, unii se pupa din start altii dupa cateva zile, peste cativa ani o sa vezi ca nu va mai fi stupid acel moment. Eu am cunoscut-o pe net si ma inteleg bine cu ea.

| forever4you a răspuns:

Nu-i stupid maitongue

Mie mi se pare cel mai frumos moment day dreaming adica atunci exista prima apropiere intre parteneri, pe mine m-a luat de gat si m-a sarutatlove struck si apoi m-a tinunt in brate vreo 5 minute, cred ca asa si trebuie procedat o saruti si o tii in brate, ii mai spus si ca o iubestismug faci tot ce iti vine in minte

Bye-byekiss

| Foca a răspuns:

Buna. Eu nu am intreabt niciodata o fata daca vrea sa faca sex. Deaorece totulva veni de la sine. Cu timp si rabdare. Nu sunt copil, cum fac cei mai mici de varsa ...Hai sa face sex sau nu-s tiu ce. Totul vine de la sine.
Succes.
Ciaohappy

| Gipsy a răspuns:

Hmm. Pai nu prea mai e la moda "vrei sa fii cu mine ".Cel mai bine ii arati ca o placi, incerci sa te apropii de ea si daca si ea iti arata ca te place o saruti, vezi tu acolo smug