Fata bogata cu contul bancar plin de milioane de euro sau lire, sa-i faca pe plac la baiat asa ar merge, ce zici tu e o poveste de scurt-metraj. Au fost babe cu romani tineri care le-au tepuit de bani, el juca la pacanele si avea ferrari scump in timp ce o mintea ca are parintii bolnavi si e sarac
Daca baiatul arata precum Chris Hemsworth, iar "fata" bogata e o baba dornica de senzatii "tari", da, se poate. Poate sa aiba ea nu IPhone, ci Ferrari, in timp ce el face naveta cu autobuzul, ca tot ii zbarnaie l1ndicul dupa el. Se poate intampla si daca e de varsta apropiata cu a lui, dar se intampla mai greu, se intampla doar daca e eventual mai uratica, frustrata, pentru ca asa cum au mai spus si altii, femeia aproape intotdeauna tinteste la bani mai multi decat are ea. E in adn-ul lor sa le pese in primul rand de bani, de partea materiala. Ele insa o spun altfel..."au nevoie de stabilitate". Ha ha!
Imi vine in minte acum un exemplu: Catherine Zeta-Jones, poate una dintre cele mai frumoase femei pe care le-am vazut vreodata, cred ca facuse destui bani inainte de a-l cunoaste pe Michael Douglas, deci nu e ca si cum era presata de saracie si totusi s-a maritat cu bosorogu'. De ce? Intrebare retorica.
Buna. Șanse exista întotdeauna. Însă, neavând salariile cât de cât apropiate, vor fi mereu neînțelegeri și neajunsuri, nu știu cât poate dura o relație de genul. Cele mai multe certuri in casnicii apar din lipsa banilor.
Totul depinde de tine cum te porti cu fata, degeaba ai bani sau invers esti sarac daca esti violent o bați s au o faci sa sufere, nu bogatia sau saracia unesc o familie, iubirea ea este baza liantul de legatura, daca fata aia vede in tine un caracter bun si un suflet mare sa stii ca nu conteaza ca esti sarac, banii î i face ti impreuna, doar tu sa o iubesti sa nu i ti bati joc de ea, si daca si parintii ei te acceptă ai realizat un lucru mare, o poti lua de nevasta pe fata lor, ce varsta ave ti voi?
Pentru o aventura dacă arata bine,da,dar pentru o relație o sa vadă de un bărbat mai bogat ca ea,femeile mereu aleg pe cineva care e mai mare pe clasa sociala, un director poare sa stea cu femeia de servici dar invers niciodată, femeile sunt bogate, mereu vor mai mult, dacă îți pierzi locul de munca, statul social adio iubire
Daca are aifon nu inseamna ca e bogata. Daca e bogata si vine din lume buna iar el e mai modest de fel, sau chiar amarat, adica nu se poate ridica la nivelul ei cred ca s-ar uita la el daca arata bine, cred ca e unica sansa de a se lega ceva intre ei, doar cu asta ar compensa lipsurile. Invers sunt mult mai multe cazuri cu bogat-saraca, barbatii in general nu prea dau 2 bani pe starea materiala a femeii, e mai rara o relatie tanar-baba cu bani.
Nu.
Sub nici o formă n-aș sta cu una care are telefon cu taste.
Niciodată.
Amin.
O sa vezi diferentele cu timpul si cel mai probabil familia ei o sa vrea sa scape de tine sau sa te aduca in ritmul lor.
Fata o sa fuga cu tine dar dupa o saptamana daca nu ii dai stilul de viata invatat nun sta
Eu prefer sa ma asociez cu o persoana de condiție modesta dar bogata sufletește decât invers.
Cheers
Daca are creier, are potențial sa facă bani. E de luat in calcul acest aspect. Daca as zice că femeile vor bani, ar sari lumea pe mine aici că și înainte și ar zice că nu am avut succes la femei, sunt frustrat și mă dau gay dar nu sunt. Așa că voi zice că un o femeie vrea sa-i fie satisfăcute nevoile (fie ele fiziologice sociale psihologice etc )
Dacă ia îl iubește cu adevărat da.
Nu văd ce treaba are iPhone cu cu fata sau băiatul de unde va vin astea nu înțeleg.
anonim_4396 întreabă: