Dupa caracterzarea ta, esti o persoana super, asta inseamna ca daca vei iesi mai mult prin lume vei fi popular si fetele multe vei avea si dragoste si pasiune si iar fete...
Oh si eu sunt in cazul tau numai ca ne despart sexele, eu sunt fata Tot asa si eu sunt isteata, frumoasa (satena, ochi capriu alunitesi gropite, 1.60, neah am dat si eu o descriere ))) ) Nici eu nu prea ies dar nici cu invatatul nu ma omor ca sunt inca in clasa 9a
In fine si eu aveam iluzia ca faza cu dragostea se va intampla de la sine dar nu e asa. In fine eu cred ca noi doi mai trebuie sa mai asteptam macar pana in clasa 12 (eu ) la baietii e mai simplu
kiss :*
Sunt oameni care se indragostesc si la 50 ani si tu iti faci griji ca ce-a de-a doua fata te-a respins, sa fim seriosi, vei avea ocazii suficiente ca sa ai de unde alege in toata viata ta
Sincer nu prea stiu cui sa dau funda, toate raspunsurile voastre au fost incurajatoare, si va multumesc .
Nu e nicio problema daca fata aia a zis ca e indragostita de altcineva. Macar nu si-a batut joc de tine. Stai calm ca pana la urma o sa iti mai placa de fete. Si eu sunt exact ca tine. Nici eu nu prea ies afara cu prietenii si pana acum mi-a placut doar de 3 fete. Si de fiecare data a mers rau! Poate ca daca acum nu prea iesi din casa, atunci cand o sa ai o prietena o sa iti doresti sa nu stai o clipa in camera ta pentru ca vei vrea sa te ntalnesti cu fata aceea. Nu-ti face griji ca asa am fost si eu dar mi-am dat seama ca mai bine stau in banca mea si astept momentul potrivit
Stai linistit! Problema e ca nu ai iesit prin oras...sau poate ca nu ai intalnit fata potrivita inca
KatiMe27 întreabă: