| Charvel a întrebat:

Am o intrebare care ma framanta. Sunt impreuna cu prietena mea de 7 luni. Amandoi avem 16 ani [aproape 17]. In ultima luna am vazut-o ca se comporta mai ciudat, adica devine mai perversa, lucru care-mi induce ideea ca probabil ar vrea sa-si inceapa viata sexuala [mentionez ca amandoi suntem virgini]. E rau daca imi incep viata sexuala la 16 ani? Doresc raspunsuri sincere si serioase big grin. Multumesc!

Răspuns Câştigător
| monyk a răspuns:

Buna,nu stiu cat de rau sau bine e sa iti incepi viata sexuala la aceasta varsta, dar asta depinde de voi 2, cat sunteti de pregatiti si ce sentimente exista intre voi.Inceperea vietii sexuale e un pas important si e bine sa va ganditi de 2 ori inainte sa o faceti si sa alegeti momentul si locul potivit sa fie ceva de neuitat pentru amandoi.In mod normal la 16 ani e putin cam devreme,mai ales pentru ea ca fata,dar cel mai important e sa o faceti cand credeti voi ca e momentul ideal, sa fiti informati corespunzator si daca o faceti sa o faceti cu ca***ca va doriti amandoi, da-ti drumul.

| FrozEenSoul a răspuns (pentru monyk):

La 16 ani e devreme? Dar aia care si-o incep la 12? laughing e plin TPU!

3 răspunsuri:
| SmoKKe19 a răspuns:

La 16 pentru baieti nu e nicio problema parerea mea laughing, eventual e tarziu la vremurile astea in care traim laughinglaughing unde ar vrea sa si`o traga astea incepand de pe la 9 ani laughing

| ank a răspuns:

Nu fratee. Trage-i-o fetei ce mai astepti?