anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

TPU! Am o intrebare care ma "macina" laughing o adresez fetelor care au intre 14 si 16-17 ani care deja si-au inceput viata sexuala. Adica eu am 15 si am cateva prietene care deja si-au inceput-o si as vrea sa stiu parerea voastra despre asta. Adica cum v-ati simtit in momentul respectiv si etc. Pentru ca sunt sigura ca senzatia e diferita de atunci cand o faci la o varsta mai inaintata. Multumesc anticipat.

5 răspunsuri:
| FemeiaPisică a răspuns:

Să înţeleg că tu vrei sfaturi de la nişte mucoase de 14-16 ani legate de sex? Marş la şcoală.

| Violleta2022 a răspuns:

La 15 ani ar trebui sa te macine invatatul si cartea, nu viata sexuala.
Nu-i normal sa dai atata importanta unui lucru care nu-i normal si sanatos sa-l faci la varsta asta mica.
Ceea ce auzi sunt doar jumatati de adevaruri, multe din fete mint ca sa arate cat sunt ele de versate, altele o fac ca sa se poata lauda, dar adevarul este undeva la mijloc.
La 14 ani, corpul unei adolescente nu este inca dezvoltat, abia se dezvolta aparatul reproducator, abia apare menstra, nu poti forta un corp atat de tanar si fragil sa faca copii, pentru ca accidente se intampla si le marcheaza pe viata, acea fata.
Discuta problema asta cu mama ta, este timpul sa primesti educatie sexuala de la ea si sa intelegi de ce este bine sau nu este bine sa faci anumite lucruri.
Acolo unde eparintii nu pot sa intervina, va intervenii legea seducerii, coruptiei, violarii si a intretinerii relatiilor sexuale, care protejeaza copii sub 18 ani, pedepsind seducatorul sau violatorul.

| mihai69 a răspuns:

De unde să știe o pipiță de 14 ani cum s-ar fi simțit dacă ar fi debutat în sex la 21 de ani?!? Chiar nu are de unde să viseze așa ceva.

| StefanIntrebare a răspuns:

De ce ai vrea sa faci sex de la varsta asta? Ma intristeaza faptul ca fetitele din ziua de azi vor sa faca asta la o varsta asa de frageda, e anormal.

| dmgskd a răspuns:

Lol nu, s-a inteles gresit ce am intrebat laughing Sub nicio forma nu vreau sa imi incep viata sexuala, si am alte ocupatii, invat, citesc etc. Doar am vrut sa stiu exact cum se simte din perspectiva unei persoane care a facut-o la o varsta nepotrivita