| Goete a întrebat:

Buna TPU, am o intrebare care ma nelinisteste de ceva timp, deci un prieten de-ai mei face mereu sex neprotejat cu perechea lui, de mai bine de un an si nu au avut niciodata nici o problema.
Pe de alta parte, alt prieten face sex protejat cu prezervativ cu prietena lui si dupa fiecare partida verifica prezervativul cu microscopul, mai ca nu numara spermatozoizii daca nu lipseste vreunul si totusi perechea lui a ramas insarcinata.
Cum puteti explica asta? Unul atat de prevazator si celalalt fara griji

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

happy
Posibilitatile sunt infinite si mi-ar lua cateva zile sa-ti tot scriu.
O sa incerc totusi...

Primul prieten, sex neprotejat de un an.
Sunt cel putin doua variante: sau partenera lui are ciclul regulat si stie ce face, sau au probleme de fertilitate.Nu intru in amanunte.

Al doilea prieten, sex protejat si in jumatate de an a aparut sarcina.
Când sunt folosite corect, prezervativele masculine sunt eficiente în proporție de 98%. Aceasta înseamnă că 2 din 100 de persoane vor rămâne însărcinate... Iubita lui este una din cele doua.
happy

Răspuns utilizator avertizat
| greece12 a răspuns (pentru Goete):

N-as fi ghicit niciodata!laughing)))Ah, teribila situatie!

| iulia0514 a răspuns (pentru Goete):

Am rămas însărcinată din prima lunalaughing e o întrebare capcană la fel ca întrebarea ta am să-ți spun răspunsul dacă nu ghicești

Am avut și am o viata sexuala normala

Ți-am răspuns la întrebare! Sper ca te-am lămurit sunt scriu pe fuga

laughing))))))Tu chiar esti mortal!

Bineinteles!♥

19 răspunsuri:
| iulia0514 a răspuns:

E foarte simplu partenera primului folosește anticoncepționalele sau folosesc metoda clasică, și la al doilea e posibila sa fii fost spart prezevativul! Oricum nu e un caz singular am mai întâlnit cazuri

laughing foarte tare! Ești inteligentwinking Dacă vrei îți pot pune si eu o întrebare sa vad dacă ghicești

Deci eu sunt căsătorită de 12 ani și niciodată nu ne-am protejat și totuși nu am rămas însărcinată până în momentul în care ne-am decis ca vrem un copil și țin sa precizez ca nu am avut nici o problema de fertilitate! Am rămas însărcinată imediat ce am vrut să rămân chiar din primahee hee Ce spui cum am reușit?