| Windowsxp1 a întrebat:

am o intrebare, cum imi pot rupe ata de la penis acasa fara sex?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Ruperea intentionata a frenului penian, adica a ''atei''/''fraului'' cum este cunoscut in termeni populari reprezinta cea mai crasa IRESPONSABILITATE pe care o poate savarsi un tanar in viata sa. Frenul adica ''ata'' unui penis SANATOS d.p.d.v medical, ramane INTREG/INTACT intreaga viata in cazul a circa 80-85% dintre barbati. Daca pana acum nu te-ai informat CORECT, trebuie sa stii ca acea "ata", ''frau'', ''capastru'', a carei denumire corecta in termeni medicali este aceea de FREN penian, reprezinta de fapt o teava, un fel de tub/teaca subtire constituit dintr-un tesut dermatic ce leaga preputul (pielea care acopera capul) de partea sa inferioara a glandului, permitandu-i astfel preputului sa fie mobil, incat sa se poata realiza acoperirea si decalotarea glandului (capului). Bineinteles ca frenul ("ata") se poate rupe insa acest lucru se poduce/se intampla numai/doar atunci cand tesutul din care este formata acea teaca/teava, este atinsa de anumite afectiuni sau de o anumita boala si devine slabita sau prea rigida. Frenul penian sanatos NU se va rupe niciodata si va ramane intreg, poate putin intins/alungit pe durata intregii vieti. Acest lucru se produce si este valabil in cazul a circa 4 din 5 barbati activi d.p.d.v. sexual pe intreaga durata a vietii lor. Prin ruperea accidentala sau chiar intentionata dar iresponsabila a "atei", respectivul baiat/barbat NU se dezvirgineaza ci devine posesorul unui penis INERT, lipsit de sensibilitate si excitabilitate. Este bine sa stii ca prin acea teaca care este de fapt o "teava/un tub" trece un vas de sange important care iriga suprafata fina si super sensibila a glandului (capul penisului). In cazul ruperii frenului se rupe automat vasul de sange care trece prin interiorul frenului, si drept urmare se intrerupe/dispare irigarea supafetei penisului cu sange. Din acest motiv piele fina care acopera glandul penisului se zbarceste si isi pierde luciul, elasticitatea, excitabilitatea, dar mai ales dispare sensibilitatea oferita de senzorii existenti in acea portiune de pielea fina a glandului. Acest lucru este un fapt dovedit, fiindca se produce in cazul barbatilor al caror penis este circumcis. Ar fi bine sa te rogi sa nu patesti si tu la fel. Dar totul este la aprecierea fiecaruia dintre noi, conform nivelului de cunostinte si a educatiei avute. Multa sanatate!

| 2008lin a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Îmi pare rău, dar tu ești prost informat! În ceea ce au spus ai un sâmbure de adevăr... există acel vas sangvin! Unde se termina deschidere uretrala acolo începe frenul si o porție de aprox 6-7 mm este fix un țesut vascularizat, iar acel canal sangvin trece pe sub această portiune, în momentul în care se produce ruperea,, atei"...se rupe acel tesut si se oprește excat deaspura canalui sangvin.

Și dând la o parte ce am spus mai sus te rog frumos să-mi explici ce se întâmplă cu bărbații curcumcisi, atunci se taie efectiv tot peeputul...inclusiv acel canal sangvin (si am citit și ce ai spus tu la sfârșit). Și eu sunt circumcis, și simt mai multa placere decât înainte, am ales sa fac asta, nu am avut nici o problemă cu peeputul!

Înainte sa spui ceva gândește-te de 10 ori, și nu mai lasă gura sa vorbească în locul creierul! Multă stima.

8 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

De ce ai vrea să faci o asemenea tâmpenie?!?
"Ața" aia NU trebuie să se rupă!

| Andreeush a răspuns:

Nu ai cum să forțezi ruperea aței.

| LPCTSTR a răspuns:

"Ruperea" asta nu este dată nici de sex și nici de masturbare, ori se-ntâmplă de la sine (puțin probabil), ori apelezi la oprație.

| GouDidodino a răspuns:

O poti rupe cu dintii, sau o poti tăia cu lama

| BravoJohn69 a răspuns:

Știi atunci când ești mic și îți legi capătul unei ațe de dintele care se mișcă și celalat capăt de clanta ușii și după trântești usa ca să scoți dintele? Fa la fel cu ața penisului tău și o sa scapi de ea crede-mă

| SoulCalibur a răspuns:

Sa te feresca Dumnezeu de o asa tampenie, daca se intampla asa ceva poti spune ca te-ai c@c@t pe ea, asa ca las-o in pace este perfect normal.

| Odobasian a răspuns:

Iti bagi p.a in toaster

Întrebări similare