| Diidaa a întrebat:

Am o intrebare:Cum pot face un baiat sa ma placa?
P.S.

Răspuns Câştigător
| CiocolatăCuCăpșuni a răspuns:

Fii tu insuti, nu te gandii sa faci ceva anume. Daca baiatului ii place de tine o sa-i placa si fara sa faci tu nu stiu ce. Evident ca trebuie sa te aranjezi si sa arati cat mai bine, dar sa nu exagerezi pentru ca baietilor le plac mai mult fetele naturale si simple.
Bafta!

9 răspunsuri:
| SefaTa97 a răspuns:

Prin felul tau de a fi!
Sa zambesti cand il vezi, sa te aranjezi, sa te bagi in seama cu el (discret). happy

| ellaells a răspuns:

Prin atitudine, infatisare, prin felul in care zambesti big grin

| asdfghjhghkjj a răspuns:

Nu poti! daca te place, te place, poti sa il faci sa te placa doar fiind tu insuti, asta bineinteles, daca nu cumva vrei sa te transformi radical doar pentru a fi cu el.

| KoWalSky a răspuns:

Zambindu-i de fiecare data cand il vezi si adresandu-i putine complimente, gen "Ce ochi frumosi ai!"

| iuliutzabulinutza a răspuns:

O fata care zambeste este o fata puternica si iubitoare

| neutrino a răspuns:

Prin propria inteligenta si ceva siretenie!

| h3r a răspuns:

N-ai niciun as?! Ești femeie!

| Ptm_Chrys_1997 a răspuns:

Te duci si inviti in oras, dupa care te apropii de el cat mai aproape big grinbig grin:

| LolitaHaze a răspuns:

Îl ignori pentru că așa el te-ar vrea mai mult. Adică, chestia cu ignoratul merge doar daca EL o cunoaste bine pe EA astfel incat EL sa vada o modificare radicala in comportamentul EI.
Uneori o privire adanca si un zambet SINCER sunt de ajuns. Mai apoi un "Buna, ce faci?" intr-un moment in care el este ocupat cu ceva nu prea stresant... un "ce asculti.[.] imi place" cand asculta muzica, si astfel intri sub pielea lui happy

Fundă?