| danceisme a întrebat:

Am o intrebare:cum pot grabi venirea menstruatiei daca nu mi-a venit niciodata pana acum?
Ps:Intrebarea e doar de curiozitate! Funda!

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Poate ca-ti plac fructele crude,ca sa intrebi asta...
Incearca sa mananci o pruna cruda si spune-mi daca nu cumva ai prefera sa fie coapta,parca e mai buna nu? Dar n-are importanta,tu ai mancat-o te-ai strambat,ok,nimic nu s-a intamplat.
Doar ca ai grabit lucrurile!
La fel e si cu organismul tau. Ceasul tau interior functioneaza dupa reguli doar de el stiute si totul se va intampla la timpul potrivit.
Incercand sa-ti grabesti organismul, ii strici echilibrul interior, iar consecintele pot fi nebanuite.
Nu stiu de ce, banuiesc ca toate colegele tale sau cele mai multe incep sa aiba ciclu, iar tu le invidiezi oarecum....nu este,draga mea,nici o scofala,vei avea parte de ciclu foarte multi ani din viata ta, in fiecare luna, te vei satura, plictisi, exaspera!
O sa-ti aduci aminte de zilele cand te intrebai cum poti grabi venirea menstruatiei si vei zambi!
Lasa natura sa-si faca treaba linistita si tu bucura-te de anii pe care ii ai.
Pentru ca dupa ei o sa-ti para rau de foarte multe ori in viata ta.
Nu se mai intorc!happy

14 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Lasa natura sa isi urmeze cursul....nu poti grabi menstruatia

| Gabica a răspuns:

Nu poti si nu vrei, te asigur!

| thekida14 a răspuns:

Nu se poate happy si nu-ti dorii sa vina e ORIBIL.

| cristiiiiiii a răspuns:

Nu se poate!

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU ai cum să "grăbeşti" venirea menstruaţiei!

Ea va veni când organismul tău va fi "pregătit".

Şi, ai RĂBDARE că va veni - oricum, apoi te vei "sătura" REPEDE de acel "chin" lunar...

Toate cele bune.

| PedoBarbie a răspuns:

Bună!
Nu se poate grăbii menstruaţia.
Primul ciclu menstrual care marchează apariţia pubertăţii propiu-zise, a maturizării sexuale are loc pentru prima oară între 9 şi 18 ani de zile. Dacă ai sub 9 sau peste 18 ani şi nu ai ciclu menstrual e o problemă extraordinar de gravă.
Atunci când îţi vine te duci la magazin şi cumperi absorbante.
Nu înţeleg rostul grăbirii căci vei avea timp şi de maturitatea pe care ţi-o doreşti.
Pe curând!

| Vix999 a răspuns:

Nu ai cum sa o grabesti. Si nici nu vad de ce ai vrea asta...

| Different69 a răspuns:

Nu o poti grabi.

| ღSecretღ a răspuns:

Soory, dar nu poti!winking fie care fata are prima, menstruatie cand este pregatit corpul ei, la unele vin mai devreme la altele mai tarziu, trebuie doars sa asteptiwinking

| Capatina_Bogdan_1997 a răspuns:

Valei daca o grabesti aduce si la moarte cica x_X si nu-ti dori sa grabesti e dureros sa stii

| Barbie69 a răspuns:

Nu iti dori menstruatie...o sa iti para rau dupa ce iti vine...e nasol rauhappy

| butterflyeffect123 a răspuns:

La ce dureri vei avea eu zic sa cauti metode sa o amani tongue

| Ionela03 a răspuns:

Nu se poate

| Biuuu200 a răspuns:

NU POTI. O sa vina singura, in functie de organism. Nu te grabi, bucura-te de copilarie, menstruatia e oribila X_x!