Hei Delia.
In situatia asta, exista o singura explicatie , si anume "dragostea oarba", din cate ne-ai spus tu eu am tras concluzia ca ea este indragostita orbeste de el si ca nu ar renunta la el pentru nimic in lume, chiar daca el i-a fost infidel prin faptul ca era cu doua fete in acelasi timp, eu in locul tau, vorbeam personal cu el si ii spune-am sa faca o alegere cat mai repede pentru a nu ramane el singur. Daca stai deoparte ...problema se poate rezolva, dar exista si riscul de a o lua pe alt drum si de a se complica. Incearca. Nu ai minic de pierdut nu!?
Sper ca te-am ajutat.
Pa Pa
In primul rand eu nu cred ca poti iubii doua persoane in acelasi timp deci ori o iubeste pe sorata ori pe cealalta, cred ca ce-l mai bine ar fi sa il pui sa aleaga pentru-ca asa ceva nu este normal ori cu sora ta ori cu cealalta pentru-ca gandeste-te unde va ajunge relatia asta a lui si eu nu o inteleg nici pe sorata cum de permite ea asa ceva sa il imparta cu cealalta, deci eu iti spun asa sa il pui sa aleaga intre sora ta si cealalta iar daca nu vrea cel mai bine este sa il desparti de sora ta sa incerci sa o convingi ca nu este bine daca continua cu el ca acest fel de om nu este normal.
Baieti sunt complicati, dar nici chiar asa. Poti sa-i spui surori tale ca: -acel baiat isi bate joc de ea pentru ca clar nu are cum sa poata sta cu o femeie in timp ce sta cu alta doar pentru a faceo fericita pe sora ta(el se foloseste de ea)
- el o si manipuleaza pentru ca sta cu ea doar pentru bani sau pentru cei ofera...