| BabyGirl06 a întrebat:

Buna TPU am o intrebare, dar mai intai sa va prezint putin situatia. Mie imi place de un baiat de la mine din scoala dar pe care il vad numai in autobuz. Dupa putin timp am facut cunostinta cu el si am vazut ca ne intelegem, imi vorbea foarte frumos asa ca i-am zis ca il plac. El mi-a zis ca nu simte la fel pentru mine si de atunci nici pe mess nu am mai vorbit, inainte ma contacta el, apoi nu imi raspundea nici cand vorbeam eu cu el etc. Nu l-am mai vazut o perioada in autobuz, cam o luna. Acum 2 zile am vorbit cu el si mi-a raspuns ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat Ieri am mers impreuna la scoala, eram eu, el si o colega a lui. La inceput statea mult pe langa mine si se uita numai la mine. Astazi s-a asezat pe scaun langa colega aia a lui si au inceput sa rada, sa se tina de mana etc. iar el se tot uita la mine si incepea sa zambeasca atunci cand vedea ca ma face gloasa... De ce a facut asta? App eu stiu sigur ca nu sta cu fata aia si nici nu cred ca o place (stiu de la niste colegi de ai lui care imi sunt buni pr) Scuzati-ma ca am scris atat de mult dar m-a facut curioasa

3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| XxThoumaxXAndyXx a răspuns:

Totusi,nu saruta pe nimeni daca nu il iubesti.primul sarut nu trebuie vandutwinking

| AproapeDeInimaTa a răspuns:

Sunt de acord cu ani28 big grin