| Mary_1523 a întrebat:

Buna TPU am o intrebare:de 4 luni ma intilnesc cu un baiat. el are 25 eu am 18, el mi-a spus ca totul intre noi e serios.sa nu rideti dar eu sunt virgina, asa am fost crescuta sa nu ma dau oricarui baiat.de cite ori ne vedem el imi spune ca ma doreste. ce sa fac? cum totusi sa-i explic ca nu sunt pregatita...

Răspuns Câştigător
| Graphee a răspuns:

- Bună Mary, diferenţa vârstei voastre nu prea contează, cât timp este iubire. Dar totuşi, el are 25 ani, este pregătit. Şi nu este de râs, că încă eşti virgină. Şi da, au dreptate părinţii tăi, dacă te-au crescut aşa. Nu trebuie să te oferi oricărui bărbat. Iar dacă tu nu eşti pregătită încă, explică-i. Dacă te iubeşte cu adevărat, va înţelege cu siguranţă. Spune-i să mai aştepte puţin şi explică-i de ce nu vrei să îţi începi încă viaţa sexuală. Iar dacă nu vrea să te înţeleagă, NU te merită.

Numai bine.

11 răspunsuri:
| liviu42 a răspuns:

Foarte simplu i zici ca nu esti pregatita sa o faci asa repede dupa doar 4 luni si gata. Daca tot te-ai pastrat atata timp, gaseste omul potrivit care va merita aceasta onoare de domnisoara.

| euI a răspuns:

Deci este serios si cand va vedeti spui ca te vrea ...asta nu este seriozitate! trebuie sa vorbesti cu el sa ii spui ca nu esti pregatita, stiu persoane care au stat 1-2ani impreunaa si nu au avut probleme de genul acesta. eu zic ca daca el iti tot spune acest lucru de fiecare data cand va vedeti numai asta asteapta de la tine. o varianta pentru a-i expica ca tu nu esti pregatita este sa ii spui ca trebuie sa fii sigura ca din ambele parti exista sentimente, respect, incredere dupa reactia lui iti vei da seama ceea ce astepat de la tine si daca tot ce ti-a spus el este adevarat da este adevarat va fi dispus sa te astepte pana cand vei fi tu pregatita. Sper ca am fost de ajutor.bafta! funda?

| вяυηєтнα a răspuns:

Buna! Pai ar trebui sa ii spui ca iti trebuie timp si nu doar 4 luni.Ii poti spune ca inca nu esti pregatita sa iti incepi viata sexuala ca u ai fost crescuta altfel si nahappyO sa te inteleagawinkingBafta!

Pupici!

| Roxa_9890 a răspuns:

Buna Mary. uite cum sta treaba: si eu am 17 ani jum si prietenu' meu are 26.suntem impreuna de 5 luni, dar nu pot sa spun ca mi-a cerut ceva de genu asta.si noi avem o relatie destul de serioasa, iti dai seama doar ca pe la 25 de ani, oamenii se gandesc sa isi intemeieze o familie.asa ca stai linistita in ceea ce priveste virginitatea(si eu sunt virgina).tu i-ai spus lui ca esti virgina? daca nu i-ai spus ar trebui sa ii spui si sa ii explici cum sta treaba.eu una, dupa o rel de 4 luni, nu m-as darui nimanui, mai ales daca sunt virgina.ii spui ca vrei sa mai treaca timp daca vrea sa obtina ceva de la tine, si sa iti demonstreze ca te iubeste, in primul rand avand doar rabdare.BAFTA.fundabatting eyelashes?

| ana_2324 a răspuns:

Ppai daca te iubesti va intelege! deci eu zic sa ii spui! si sa nu te lasi atrasa de el! ce riscurile sunt mari! tu nu vezi cate zeci de intrebari sunt puse de fete care zic ca iubitul lor e de incredere si pe urma raman gravide! mai ales ca poate ca si aitai o sa te critice!(Si nu e de ras ca esti virgina ci e de lauda!)

| Ellenna a răspuns:

Vorbeste cu el deschis si explica-i ca ai prefera sa mai astepti o perioada, sa fii sigura ca nu vei regreta dupa happy Daca te iubeste si este o relatie serioasa, nu va fi dezamagit. nici suparat, ci te va astepta oricat de mult timp iti va lua pana vei fi pregatita. Bafta.

| butterfly_4698 a răspuns:

Lasa draga ca eu am fost virgina la 19 ani si un pic si in ziua de azi sunt cu aceeasi persoana, depinde cum te cresc parinti si educata pe care o ai, nu este o rusine poti sa fi mandra. daca te simti pregatita, oricum 4 luni nu este mult. daca te iubeste ar putea sa mai astepte. totul depinde de ceea ce vrei tu.

| WooLove a răspuns:

Ii zici pur si simplu "omule nu`s pregatta, nu iti onvine du-te la aslta si gata" de ce sa iti pierzi tu virginitatea pe un asemenea baiat iti mai si zice ca "nu e nimic serios intre voi" aici gresesti tu ca ii accepti asa cum este adica un BADARAN.
succes si o vara frumoasa!

| Mayar a răspuns:

Stiu, te inteleg, si eu am trecut printr-o asemenea chestie. Dar 4 luni e prea devreme, crede-ma!
Deci daca chiar nu esti pregatita, spune-i simplu si frumos ca e prea devreme pentru tine, asa simti tu, nu esti ink pregatita si ca daca chiar tine la tine, atunci ar trebui sa vrea ceea ce e bun pentru tine, si nu doar ce e bun pentru el.
Deci sincera sa fiu, cea mai sincera din lume, am vorbit cu multe fete si femei, si chiar cu unii baieti, deci sincerrr de tot: Pastreaza-ti virginitatea pentru candva care chiar merita pentru ca el nu va sta mult cu tine, fiindca: 1. daca accepti pana la urma se plictiseste pentru ca asta vroia. 2. daca nu accepti pentru ca isi pierde vremea.
Deci n ute merita. spune-i ca daca vrea ce e mai bun pentru tine, sa te inteleaga, daca e egoist nu te intelege, sa nu cedezi la nimic din ce iti spune, unul a incercat la mine cu sinuciderea, a zis ca se sinucide, dar nu a facut-o. Deci nu!

| AnaMaria_6651 a răspuns:

Ii spui ca pur si simplu nu esti pregatita. O, si e foarte bine sa nu te cedezi oricarui baiat[dupa parerea mea, e mai bine asa(mai bine sa ramai virgina decat sa fi vreao curva care se culca cu orice baiat de pe strada)] Sper ca te-am ajutat!:d

| Ea12345 a răspuns:

La fel de principii aveam si eu, dar cu actualul prieten am acceptat dupa numai 3 luni! Inca suntem impreuna si acum, si ne iubim enorm. Nu conteaza varsta sau conceptiile, ci doar sa simti tu ca este barbatul potrivit pentru tine.