Pai cred ca e momentul sa faci o pauza, e normal pentru ca ai tinut probabil mai mult la el si de aceea te simti acum singura si trista.Incearca sa treci peste asta umbland cu prietenele si ocupandu-ti timpul cu alte activitati.Ai sa vezi ca o sa iti treaca.bafta:*
Sentimentul sau starea pe care tu o ai denota multa frustrare si sila care se datoreaza bineinteles dezamagirilor pe care ti le-au facut fosti iubiti. Tu ai pus sentimente care nu au ajuns sa te faca fericita. Parerea mea este ca, cum spunea si Crinela, sa faci o pauza si sa incerci sa te reculegi si sa iti pui oridine in gandurile si mai ales sa faci o ierarhie corecta a prioritatilor si stai linistita ca iti va veni si tie randul sa te bucuri. Ca doar nu ai iesit la pensie ( sau daca ai iesit la pensiem tie cat ti-a luat base? ) Si eu imi astept jumatatea dar nu mai vine ( e pe o insula albastra si tot pierde avionul catre Romania, e cam adormita ). Bucura-te de viata si la lasa deocamdata problema asta! Uite daca vrei sa vorbim, iti las id intr-un sms pe TPU! O seara frumoasa si numai bineee. pupici
In aceeasi oala sunt si eu ca si tine. proaspat despartit si ma simt ca dracu de singur si fara chef de nimic...
Eu m-am despartit de el de o luna si tot in aceeasi oala cu tine daca vrei sa mai vb lasa`mi id tau