Madalina nu trebuie sa o iei chiar asa drastic.Nu toti baieti sunt asa.Si oricum tu vei gasi un baiat potrivit caracterului tau care sa te completeze si sa iti fie alaturi.Lasa baieti care iti cer asta sunt niste idioti.Baiatul potrivit o sa fie acela care o sa te inteleaga ca esti sau nu esti pregatita de acest pas. FUNDA?
Vorbesti tu tocmai cea care nu ai un iubit, te vad eu atunci cand te va palii iubirea in fata si o sa te gadile acolo jos de o sa te urci si pe pereti, sa vezi atunci ce o sa-ti mai placa tie baietii
Nu trebuie sa generalizezi nu te gandi ca la 14 ani o sa ti se ceara sa faci asa ceva, doar idiot mitocan sa fie ala.dar sunt si baieti care nu vor asta, ba din potriva, vor sa fie iubiti si sa iubeasca nu sa se culce cu cineva pentru care nu simt nimic eu nu as putea sa o fac si nici nu i-as cere unei fete de 14-16 ani sa facem asa ceva
Buna.Ai perfecta dreptate, dar nu trebuie sa generalizezi toti baietzi.Eu spre exemplu nu am cerut niciodata fostelor iubite sa facem sex.Eu momentat nu am nici o prietena deoarece majoritatea fetelor sunt atrase de baietii de care spui si tu, si pe restul, cei linistiti si cu capul pe umeri suntem ignorati. Daca doresti sa mai vorbim trimite-mi un mesaj.
Poi daca umblati dupa baieti de 16-17-18-19 ani eu ce sa va fac dragele mele.
Credeti'ma ca un baiat de varsta voastra sau cu un an mai mare nu o sa va ceara sex.
Si baietii vor sex pentru ca asa au fost creati. Partea crerului care se gandeste la sex este mai mare la ei, in comparatie cu noi.
Si pe cand noi putem rezista cu usurinta si sa fim abstinente ei nu pot si de aici pana la a insela nu e mult, pentru ca na e aiurea sa il ti pe bara la 18-19 ani de exemplu, simte nevoia.
Oricum vei gasi un baiat de gustul tau si nu trebuie sa cedezi in fata lor, ori cat de mult il iubesti, chiar daca iti spune ca va despartiti sau replici de genu : Daca ma iubesti faci asta pentru mine. Nu baby! Daca ma iubesti nu ma obligi. Si nu cu pretul vietii mele.
Fi mai dura scumpa, sa nu fi ranita prea devreme.
Buna Madalina, problema este bine pusa...Ideea e ca intr-adevar sunt multi care sunt repeziti si dornici de sex lasand restul sentimentelor.Dar sunt multi care nu sunt deloc asa...sunt multi care vor sa aiba o fata iubitoare, cu cap, sa se inteleaga cum ar trebui sa se inteleaga un cuplu.De acolo si cuvantul "cuplu". Problema e ca acesti baietii nu au destula initiativa pentru ca vad ca majoritatea fetelor se uita la acei indivizi ce ii mentionezi tu.Deci trebuie doar sa stii unde sa te uiti.
Madalina nu toti baietii vor doar sex de la iubite, eu nu vreau doar sex si cunosc multi baieti care gandesc ca mine.Cei care vor sex de la o fata sunt golani sau pur si simplu doar sex au in cap dar pana la urma si ei vor dorii o fata cuminte.Pana la urma multi spun,,ce misto e aia cu fusta scurta si cu decolteu''sau,, ce misto ca a cedat asa repede''dar in momentul in care vor o relatie serioasa vor ca fata sa fie mai retinuta.Mie unul imi plac femeile misterioase, serioase si cu bun simt.Sunt multe fete care se culca cu,, tot''orasul asta nu inseamna ca noi le vedem pe toate asa adica le bagam in aceeasi oala deci nu gandi si tu asa despre baieti. Oricum ma bucur ca esti o fata mai serioasa, iar asta te pune pe o lista mica de fete asa dar te face speciala in sensul foarte frumos.
Eu nu stiu prea multe ca sunt fata da am auzit si eu. Ei fac de oarece le plac si se da mari la alti sau alti ca sa te lase insarcinata...
LarisaLary18 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
linarkfts întreabă: