Spune-le parintilor, dirigintelui si chiar directorului, si invata sa te bati, ca sa ii bati daca mai fac asta. E posibil sa nu se ia nici o masura, atunci ar trebui sa ii filmezi pe ascuns si sa ii arati directotului.
Renunta la sutien . Daca mai porti si o bluza transparenta (semi transparenta) o sa ii bagi in boala direct
Vor sa iti desfaca sutienul pentru-ca probabil ai sanii mari si pe ei ìi chinuie curiozitatea! Si fi cat mai serioasa posibil, daca zambesti prea mult si stai la jocul lor ei vor crede ca tie iti place sau daca ai permis cuiva sa te atinga vor incerca toti. Eu pe primul care a incercat sa ma atinga in mod insistent in generala l-am lovit si nu am mai avut treaba cu nimeni de atunci. Daca esti dura scapi de tot, garantez. Prea multe zambete si confidenta le da putere asupra ta!
Clar nu apelezi la diriga/dirig-te poate afecta si pe tine...cine stie ce reactie poate avea, sau te poate pune intr-o lumina prosta! Fi mai dura cu ei si cred ca cei care fac asta ori te plac, ori te iau in gluma. Opune-te!