| LauriucStefanMihai a întrebat:

Bună, TPU am o întrebare de ce nu prea am încredere în prietena mea,? De ex ieri Îmi spune ca dormea, și se pune la somn și mi.a făcut o poza în care se vedea ca bluza era lângă ea, nu pe ea, am întrebat o și la la care ea : nu dormi, nu ești cumva gol, și după a recunoscut ca nu o avea pe ea, înțeleg ca e cald etc. Dar nu am avut curaj s o întreb dacă doarmă fără...pt ca face isterie dacă o întreb mult, stiu ca suna ciudat, ori eu sunt prea gelos ori nu mai înțeleg nimic, Mulțumesc!

12 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Iti era teamă să nu doarmă in alt pat?
Esti cam sufocant in relatie.

| Violleta2022 a răspuns:

Relatie pe muchie de cutit, fiindca gelozia omoara totul si despartirea va surveni mai devreme sau mai tarziu.
De altfel nu este normal sa fi control freak cu iubita ta, nici macar sa-i ceri sa-ti dovedeasca ca este sau nu in pat, fiindca lipsa de incredere spune totul.

| LauriucStefanMihai explică (pentru Violleta2022):

Problema e când dormeam la ea dormea cu îmbrăcată, și când am vz ca pe lnaga ea era bulza și nu pe ea am crezut ca cine știe ce face, ca poate arătat zona intima la altii

| Violleta2022 a răspuns (pentru LauriucStefanMihai):

De fapt problema este doar in capusorul tau, fiind extrem de gelos, ca femeia poate dormi goala daca are chef, mai ales pe caldurile din vara.
Care-i problema ta?
De ce iti permiti sa o controlezi, este sclava ta sau cainele tau?
Fa ceva cu viata ta baiete, foloseste-ti creierasul, ca gelozia asta iti va aduce numai necazuri si singuratate, fiindca nimeni pe lumea asta nu va suporta un om suspicios care incearca sa se impuna cu forta, sa manipuleze si sa controleze femeia.

| LauriucStefanMihai explică (pentru Violleta2022):

Dacă am văzut la începutul relației mesaje de la alți barbati

| dullcat a răspuns:

Buna.Sigur intuiesti si tu ca problema este la tine si noi nu prea avem de unde sti.Tu trebuie sa faci niste introspectie, sa iti dai seama de ce, de unde, cum a aparut.

De ce ai fi gelos pentru ca prietena ta alege sa doarma imbracata sau dezbracata in intimitatea propiului dormitor? Asta e intrebare pe care ar trebui sa ti-o pui. What's next? Devii controlling in privinta tinutelor ei pe care le imbraca cand iese in oras? Ai grija unde mergi cu firul asta al gandurilor fiindca nu duce in niciun loc bun, ci este chiar toxic pentru o relatie.

| LauriucStefanMihai explică (pentru dullcat):

A apărut problema asta de cand am vz la începutul relației niște mesaje de la alți barabati

| dullcat a răspuns (pentru LauriucStefanMihai):

Si ea le-a raspuns in vreun fel? Daca i-a ignorat nu ai de ce sa iti faci griji, parerea mea. Faptul ca unii barbati se baga peste relatia altora, ca poate poate le merge sa fure partenera altuia, tine de educatie si bun simt.

| Madaxo97 a răspuns:

Ce treabă ai tu dacă doarme goală sau nu, fata doarme cum vrea ea, cum se simte confortabil. Dacă aveți relație la distanță mai bine o lași baltă ca asta nu e relație, vei avea mereu gelozii din astea pentru ca nu ai de unde sa ști ce face ea, cu cine si pe unde, daca nu ești lângă ea.

| Miruna333 a răspuns:

Ce conta daca avea bluza sau nu pe ea? Chiar idioata ar fi fost intrebarea. Tu esti problema, la tine e gelozia, lucreaza cu asta

| LauriucStefanMihai explică (pentru Miruna333):

Da problema e, când dorm la ea doarme îmbracata

| Miruna333 a răspuns (pentru LauriucStefanMihai):

E si fata in intimitatea ei, vrea sa doarma dezbracata, mult prea curios.