anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o intrebare, deci. La munte m-am imprietenit cu un tip(anul trecut) si am tot vorbit la telefon si pe messenger si mi-a spus ca ma place. Mie nu imi place de el atunci asa ca atunci cand m-a intrebat i-am zis ca nu-l plac. Dar aseara dupa ce m-am uitat la pozele lui de pe fb, am descoperit ca acum arata foarte bine! Am vorbit cu el dimineata prin smsuri si astept sa intre pe mess sa vorbesc cu el. Cum credeti ca va reactionacrying? Bye

7 răspunsuri:
| push2gl a răspuns:

Tu nu ai vazut reclamele cu asa zisii prieteni virtuali, pana nu-i cunosti sufletul nu ai cum sa-l iubesti cu adevarat

| Roock a răspuns:

@push,am stat cu el 2 saptamanii la muntewinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

fi mai coerenta,te-ai intalnit cu el la munte sau doar ati vb la telefon? pozele pot fi trucate, si nu mai fi fraiera sa te iei numai dupa infatisarea baiatului, vezi ce are si in suflet

| Andruska_4790 a răspuns:

Hmm.eu una.nu stiu ce sa zic. daca intr-adevar te place.eu cred ca nu va reactiona urat.ba din contra frumos.winking.dar daca o sa iti raspunda urat.e clar ca la deranjat raspunsul tau.

| price a răspuns:

Nu te panica tu lasa-l pe el sa creeze atmosfera si apoi iti vei da seama daca poate fi ceva intre voi...ii poti alimenta gandurile cu mici ideei ...nu te grabi lasa-l incet:d

| Jennifer_6608 a răspuns:

Atata timp cat inca te mai place.thinking

| Allexis a răspuns:

Iti va zice ca esti proasta. Asta daca il duce capul macar un pic.