| armand20 a întrebat:

Buna Tpu.Am o intrebare destul de ciudata sau nici macar nu stiu cum sa ii zic.am 20 de ani si am avut o gramada de prietene, am avut 2 relatii lungi una de 2 ani si una de 1 an, dar de ceva vreme nu mai imi gasesc nici cum o prietena mentionez ca pana pe la 18 ani aveam o gramada de prietene, ce ar trebui sa fac? As vrea o relatie serioasa nu doar porcarii de o seara sau 2. Niste sfaturi va rog.

Răspuns Câştigător
| serendipity8300 a răspuns:

Asteapta sigur exista pe undeva viitoarea ta iubita poate sunt multe fete pe care le-ai ignorat pana acum ai rabdare si iesi la mai multe intalniri

3 răspunsuri:
| Nordic a răspuns:

Nu dispera. În nici un caz să nu te schimb în ceea ce e la modă acum doar ca să le atragi (știu că n-avea nici o legatură asta cu ce ai întrebat tu dar am vrut ca să te previn). Fi TU și la un momnt dat vine cineva care te va accepta pentru ceea ce ești și vei fi cu adevărat împlinit. Așteaptă, nu te grăbi. Nu e nimic ciudat să nu ai prietenă acum. Ieșei în oraș cu prietenii, plimba-te și vei găsi pe cineva până la urmă. Înca odată, nu încerca să fii mai impresionant decât ești, că vei atrage doar curve.

| Licurici18 a răspuns:

Eu zic sa ai rabdare :* totul o sa vina de la sine:*

| JustMe77 a răspuns:

Probabil nu e vina ta, ci vina societatii in care traim big grin in ziua de azi putine fete mai sunt cu gandul la relatii, mai toate zboara din floare in floare! Cu toate ca si eu sunt femeie nu tin neaparat cu partea feminina ci cu ceea ce se vede! Timpul le va rezolva pe toate zic eu happy Si iti urez mult succes in ceea ce cauti!