| nucaraata a întrebat:

E vorba despre un baiat.La inceputul verii am inceput sa vb cu el, adica am fost cu el in scoala dar nu aveam tangente. Si am inceput sa stau cu el pe afara, Intr-o seara, cam la 2 saptamani dupa ce ne-am cunoscut, eram cu el pe o centrala. Si ne jucam, el ma musca de gat, si la un moment dat ne-am sarutat. apoi am fost impreuna timp de o saptamana, si ne-am despartit din cauza unui baiat care s-a bagat... ulterior am aflat ca lui oricum ii placeam de alta fata, dar sa nu va faceti o impresie gresita. Adica nu e un golan nesimtit. E chiar un baiat cu bunul simt care nu a indraznit sa ma atinga nici cu un deget in locurile mai intime (bustul, etc.), si chiar se comporta frumos. Dupa ce ne-am despartot am continuat sa vorbim, sa stam impreuna afara. in fine, vara a trecut. De vreo luna el e cu fata aia, dar nici nu se vad, desi stau la 10 min, doar vb in fiecare zi happy In ultimele 2 saptamani eu cu el am iceput sa avem anumite "joculete", in sensul ca radem, glumim, vb in fiecare zi prin mesaje, iesim afara, ne gadilam, ne muscam. iar astazi prietenii nostri s-au dus pana undeva si el cum are piciorul in ghips m-a rugat sa raman cu el. Ne-am dus intr-o scara si am inceput sa vorbim... apoi eu fara sa-mi dau seama ma apropriam de el, a inceput sa ma gadile, eu pe el, si m-a atins cu buzele, eu m-am dat in spate..in fine, prietenii nostri au venit, si apoi, dupa vreo 30 de minute am ramas din nou singuri, si de data asta m-a muscat de gat si m-a sarutat de mai multe ori si m-a tinut in brate.Ce inseamna asta? straight face Va rog ajutati-ma crying ce ar trebui sa fac? Dau funda celui care chiar isi da silinta sa ma ajute :*

Răspuns Câştigător
| Iuliaaaaaaaaaaa a răspuns:

Sunt sigura ca si el se gandeste la asta si din ce ai povestit aici cred ca v-ati potrivi de minune impreuna. Poate ca acum este putin confuz dar ar fi bine sa vorbesti cu el despre ce se intampla intre voi. Asa o sa afli ce crede si el si sunt sigura ca la un moment dat veti avea o relatie foarte frumoasa impreuna. :* Nu stiu daca te-am ajutat dar sper sa iti fi dat macar un sfat bun. :*

| nucaraata explică (pentru Iuliaaaaaaaaaaa):

Faza e ca, la fel ac prima oara, si-a cerut scuze pe chat laughing) si eu i-am zis ca nu are nimic laughing) si mi-a dat acum 5 minute mesaj pe facebook, duapa ce am vorbit si mai devreme prin mesaje si tot pe facebook laughing

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e golan dar te musca de gat, te gadila si te tine in brate laughing))) ce sa fie de facut? daca vrei sa fi o rezerva pentru el nu ai decat sa-i dai curs relatiei

| JustRoxanne a răspuns:

Buna! Probabil ca el te place si pe tine si pe fata aceea cu care e acum, dar eu cred ca te place mai mult pe tine. Tocmai de aceea, ar trebui sa vorbesti cu el si sa il intrebi ce simte pentru tine.

| GIRLBELIEBER a răspuns:

Pai in primul rand ar trebui sa vb cu el la modul serios adica sa se hotareasca alba sau neagra ....in plus daca se comporta bine cu tine e in regula doar e putin nehotarat ar trebuiii sa aleaga fata cu care se simta bine nu cu cea "virtuala" ...Bafta :*

| madalina09mady a răspuns:

Inseamna ca te place si vrea sa fie si cu tine, dar si cu aia. asteapta sa vezi cum merg lucrurile intre voi de acum in colo:*