anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună TPU!
Am o întrebare.
Este adevărată chestia aia " unele iubiri nu se uita niciodata " sau " marea iubire nu se uita niciodata "? Sau ce e chestia aia? Uneori imi aduc aminte de fostul si mi-e "dor" parca dar noi ne-am despărțit de câțiva ani (3 ani)si nu am mai păstrat legatura. Sunt doar momente rare si imi trece dar nu inteleg de ce.

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

In mod normal, nu iti dispar amintirile, fiindca cele placute raman adanc imprimate si impregnate in scoarta cerebrala, motiv pentru care uneori se mentin intreaga viata. big grin

8 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

E normal, totuși a însemnat ceva puternic pentru tine. cred că toți avem asta cu marile iubiri. important e să nu-ți controlezi întreaga viața în jurul lui. Momente ocazionale care trec îs normale, nu-ți face griji

| RAY a răspuns:

Depinde de persoane, eu unu imi amintesc, dar asta nu inseamna ca si alti trebuie sa iti aminteasca

| Violleta2022 a răspuns:

De fapt, nici o iubire nu se uita, ca toate raman in amintirile noastre, asa cum este normal.
Normal ca-ti trece, ca au ramas in trecut, dar tot amintiri sunt.
Noi traim prezentul si ne focusam pe el, lucru foarte normal si sanatos de altfel. Iar viitorul, doar il planuim sau il traim asa cum vine, lasandu-ne in voia lui.

| anonim_4396 explică (pentru Violleta2022):

Inteleg ca sunt toate amintiri.
Am avut relații in trecut si doar despre care ziceam mai sus am problema cu amintirile...
( Nu stiu sa ma exprim. Sper sa fiu înțeleasă)

| FreddieM a răspuns:

La fel iti vei aminti si de alte mici iubiri, stai linistita doar ca emotia e putin mai mica. Cand te mariti uiti complet, te asigur.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu exista mai multe "iubiri", doar una singura poti avea. Restul sunt/ au fost iluzii.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De ce, cum adică de ce? Pentru că ești imprimata de fostul și toată viața ta acum o să cauți acel tipar de tipi pe care îl are fostul tau prieten.
Nu exista "marea iubire", daca ar fi fost așa mare acum nici nu erați despărțiți dar cum ai facut alegeri greșite acum plătești pentru imaturitatea care ai avut o.

| OctavianSps a răspuns:

La mine au trecut 9 de cand ne-am despartit si tot nu am uitat nimic.