Eu consider ca este mai greu sa slabesti dar acum depinde de persoana deoarece organismele difera.Ex:o fata ce are lipsa de vitamine sau are probleme cu glanda tiroida nu reuseste sa se ingrase iar alta care este mai grasa nu reuseste sa slabeasca.
Totusi eu consider ca este mai greu sa slabesti deoarece in ziua de azi nu se mai mananca la fel ca altadata.Totul este plin de chimicalesi si euri, care distrug organismul si il deregleaza.In America 80% din populatie sunt suprapondetali.
Acuma depinde de geneticul fiecaruia. Unii slabesc repede altii greu, si unii se ingrasa greu altii usor.Deci nu ai cum sa stii care cum e.Trebuie sa iti cunosti corpul si dupa aceea te axezi sa vezi care dintre cele amintite mai sus ti se potrivesc.La mine de exemplu ma ingras repede ce-i naspa si slabesc cam greu.Insa la slabit nu faci sa nu mananci 2-3 zile ca iti... organismul.
Mie nu mi se pare niciuna dintre ele a fi ceva foarte greu...
daca vrei sa te ingrasi mananci pana nu mai poti)
si daca vrei sa slabesti...aici trebuie sa ai ambitie sa faci asta dar oricum daca iti doresti nespus de mult sa slabesti si faci asta practic adica prin mult sport vei reusi
totul consta in felul cum vrei sa arati
Este mai greu sa te ingrasi pentru ca daca vrei sa te ingrasi majoritatea considera ca inseamna a manca in exces.Ei mananca si apoi pentru ca organismul lor nu este obisnuit cu asa ceva, dau afara tot.Si asa se imbolnaveste si stomacul.
Este mai simplu sa slabesti pentru ca ai nevoie doar de vointa .
Sper ca te-am ajutat.~Yoni.
Mai greu sa te ingrasi
sa slabesti nu e o problema,
nu mai mananci 2, 3 zile si te-ai facut uluca
Depinda sa stii ca unii oameni am probleme cu o glanda care poate sa fie de 2 feluri care te ingrasa sau care te slabeste rapid, dar daca o avem in regula vom fii constantii ingrasare sau slabiere.Eu cred ca mai usor este sa te ingrasi, te poti ingrasa si daca stai 1 luna in casa. Dar ca sa slabesti trebuie sa iesi afara in fiecare zii alergand etc.
Depinde de persoana, unii se ingrasa foarte repede si slabesc greu, altii se ingrasa greu si sunt mereu slabi, si alti care se mentin in forma si se simt bine in pielea lor
Buna :* cred ca asta depinde de organismul fiecarei persoane :d. Poate unora li se pare mai greu sa slabeasca, altora invers
Pa, pa :*
BiscuiteCuCiocolataa întreabă:
Mutubal întreabă: