Virgina este orice femeie care nu a avut contact sexual. Asadar, esti virgina. Himenul poate lipsi congenital, sau se poate rupe la unele exercitii sportive. dar asta nu are nici o smenificatie.
Fa intai studii de specialitate,sa poti recunoaste un himen si pe urma informeaza-ne ca nu mai exista!
Nu poate intelege un ochi neformat de copil daca mai exista sau nu himen,domnisoara,medicii ginecologi au ani grei de studii in spate ca sa-l poata recunoaste!
Daca nu ai avut niciodata vreo sangerare,vreun accident la sport,cu bicicleta sau vreo cazatura brusca si extrem de dureroasa, atunci himenul tau continua sa fie intact, crede-ma ca ai fi tinut minte daca ti s-ar fi intamplat ceva de genul asta!
Si te vei convinge singura in momentul in care iti vei incepe viata sexuala!
Si eu m-am masturbat atata vreme si am zis ca nu-s mai virgina.La primul contact sexual a durut putin,dar nici-un sange. Ceea ce m-a facut sa cred ca nu eram virgina. Apoi al doilea mi-a curs Deci mai bine te duci la ginecolog,dar degeaba zic ca nu o faci Si mie-mi zic atatia, te duci la ginecolog, sau mai bine blabla.Eu zic da si in mintea mea "da de unde?" Daca chiar te intere daca nu nu :-J
Himenul nu e intodeauna asa de apropae incat sa il vezi.cand o sa ai primul contact sexual o sa te lamuresti!