| Kushina a întrebat:

am o intrebare: imi pot saruta prietenul dupa ce inghit sperma? adica nu i se va parea scarbos sau ceva de genul?

32 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce sa fie scarbos, este al lui nu a altuia, e buna la gust?

| Vi003 a răspuns:

Poti sa-ti saruti prietenul si dupa ce inghiti un pumn de rîme. Cine te tine?

| Darkmagic a răspuns:

Ba da, i se va parea, si va dura ceva timp sa se obisnuiasca cu acest lucru, daca tu insisti sa-l saruti.
Tendinta inconstienta a organismului face ca acesta sa refuze la inceput instinctiv contactul cu orice alte lichide proprii in afara de saliva, chiar daca lichidele sexului opus le accepta.
Mai simplu spus si cu asta, subiect inchis, big grin un barbat accepta bucuros sa-ti inghita tie ca femeie lichidul de lubrifiere, cel rezultat in urma orgasmului (daca esti femeie de tip "fantana"), sau fecalele in perversiunea numita uro, DAR... daca-l pui sa-si inghita propria sperma...ridica praf in urma. happy

Din pacate pentru tine, daca la 14 ani ai inceput cu sexul oral...e grav.

| Danysan a răspuns:

De obicei barbatii sunt mai reticenti cand vine vb sa isi inghita propria secretie.Dar ar trebui sa se gandeasca, ca e a lui. Daca vrei sa iti placa si tie gustul seprmei lui pune-l sa manace multe fructe inainte sa ai faci sex oral.Se spune ca, conteaza foarte mult ce consumi inainte ca sperma sa aiba un gust cat de cat acceptabil. Daca tie iti va placea gustul poate ca si el va fi tentat sa incerce doar e a lui nu? Oricum faptul ca spui asta cu foarte mare detasare si fara inhibitii de genu :Vai draga ce sacarbos -dovedes-te ca esti o femeie deschisa la minte care nu mai traieste in Epoca de Piatra cum fac majoritatea fetelor din ziua de azi.

| Ioannaaaaaaaaaa a răspuns:

O sa ii se para scarbos.dar nu va zice nimic. Si scarbos este ce faci tu.:*

| Azµre a răspuns:

Scârboasă este întrebarea nicidecum ceea ce faceți voi în dormitor... de fapt asta ar fi trebuit să rămână între voi doi nu să postezi pe o comunitate!
Răspunsul este nu, la urma urmei este a sperma lui nu a altcuiva...

| Azµre a răspuns (pentru Darkmagic):

Îți garantez eu că asta e cea mai mică dintre probleme... în cazul în care la 14 ani s-a apucat de sex anal să rămână virgină pe partea cealaltă.

| darrio2007 a răspuns:

Dar tu ce faci? O tii la pastrare? Nu ar trebui sa ii fie scarba.

| Darkmagic a răspuns (pentru Azµre):

Stiu Azure... sad
Eu i-am dat doar raspunsul, cel real, ca la sex se dau toti "doctori" dar habar n-au cum sa faca sa mentina un act sexual mai mult de 30-40 de minute socotind de la intromisiune pana la iesire...
Daca ei i-a placut sa o inceapa la 14 anisori, pentru ca la 20-25 de ani sa fie plictisita, trecuta, imbatranita, iar sexul in loc sa fie o placere, sa devina un...act...atunci sa fie sanatoasa.
Din pacate pentru ea...

| Azµre a răspuns (pentru Darkmagic):

Foarte trist... câte am putut citi pe această comunitate și cu câți am putut discuta în particular, nu ai idee câte tâmpenii le pot ieși pe gură. Dacă vrei să ținem legătură eu îți las un mesaj pe privat.
Să ai o zi frumoasă.

| LineGuide a răspuns:

In principiu imediat dupa ce ai inghitit orice e scarbos pentru partener nu e bine sa-l mai saruti. Te duci la baie, desigur la final, iti faci un dus, si te speli si pe dinti, si desigur ca totul e normal acum, dar incerca sa eviti sa il faci sa te sarute, si nicidecum nu ar trebui sa insisti, sau sa propui. Daca vrea el, e alta treaba.
Mult noroc!

| Kushina explică (pentru Darkmagic):

Nu iti fa griji, nu am 14 ani si nu am avut vreodata intentia sa imi incep la varsta asta viata sexualawinking

| Darkmagic a răspuns (pentru Azµre):

Poti tine legatura cu mine doar prin mesaje interne sau pe skype, id blueelectric1
Masinaria mea nu tolereaza messenger. happy
O zi color Azure.

| Kushina explică (pentru Darkmagic):

Si nici nu am facut asa cevahappy eram pur si simplu curioasa happy

| Kushina explică:

1. esti prost
2. esti penibil
3. sunt curve pentru asta
4. nu am chef de bataia ta de joc. nu ti-am cerut sa raspunzi

| mateicoca a răspuns:

Asa afla si el ce gust are

| Z6 a răspuns:

Nu sarutul ar fi scarbos, ci tu esti scarboasa!

| mateicoca a răspuns:

Imi cer scuze pentru raspunsurile mele, eram foarte nervos si suparat, si asa imi descarc eu nervi, de obicei nu sunt asa, nu imi plac prostiile astea doar ca acum cineva a umplut paharul de la mine din familie si m-am enervat foarte tare. as sterge raspunsurile daca as putea, acum regret ca le-am pus, nu sunt o persoana agresiva sau golan, ce va de gen. acum ma simt foarte prost ca am dat raspunsurile astea. numai ca uneori ma excit foarte tare dupa ce sunt nervos ( habar n-am de ce ) si incep sa fac lucruri golanesti si/sau ciudate, acea stare si acele raspunsuri nu ma definesc pe mine, sunt o persoana foarte matura, inimoasa si elevata.

| Azµre a răspuns (pentru mateicoca):

Penal... dar adevărat rolling on the floor

| mateicoca a răspuns (pentru Azµre):

Pai ce, nu-i adevarat? rolling on the floor oricum nu stiu ce cauta intrebari d-astea pe TPU...

| Azµre a răspuns (pentru mateicoca):

Așa este... ai perfectă dreptate...

| Andraaaaaa14 a răspuns:

Eu cred că nu o să-i placă daca faci asa ceva. Şi nu prea înţeleg de ce vrei sa-l săruţi după ce înghiti sperma.

| SpectacolCuLegume a răspuns:

O frate e amuzant TPU nu gluma.laughing

| Copiliţă a răspuns:

- La 14 ani faci d-astea?! -__-'

| Kushina explică (pentru Copiliţă):

1. nu am 14 anihappy
2. eram pur si simplu corioasa... e ceva gresit in asta?
3. nici nu mi-am inceput viata sexuala -___-'

| shadow72 a răspuns:

Ai scapat in seara asta pentru ca sunt foarte obosit... daca eram un pic mai energic raspunsurile camarazilor mei de mai jos pareau pistol cu apa
promit sa revin maine insa

| CoquineNoire a răspuns:

Le place sa le masezi si fata si buzele cu ea.

| MiereCaiseBuzeUzeMuzeFutuzeCoaieBalaieDestrabalaie a răspuns:

Asta e cea mai buna metoda de a face sida, deci nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spala'te pe dinti! laughing

| Crissu3005 a răspuns (pentru anonim_4396):

De ce esti rau?laughing