Poi..Sunt fata. Am 13 ani . Dar cunosc baieti de 17 ..Si.a batut joc de tine. Se plictisise de tine..Si cu altii. Tu ai fost un mare prost.(Scz) ca ii mai raspundeai. Deci frate. Fata aia se poate numii o zdreanta..Sa faca asa ceva..Ma rog nu toate fetele sunt la fel..Si o sa vezi..Nu te gandii ca o sa.si bata joc de tine..alta fata..combina`te..Traiesteti viata..Frate esti tanar. Fata aia a fost doar.O incercare esuata sa zis asa..Sunt multe fete si o sa vezi ca nu toate sunt asa..Si nu iti deschide imediat inima in fata ei..Pt ca nu stii cum e si poate sa te raneasca..Vezi cum vb..Fii copilaros. Iubeste`o :* Si voi astia..Nu mai fiti rai cu baiatu`..Ca si voi aveti niste intrebari de tot rahatu`. El barem are ceva. pe suflet.Si stiu ca si eu am trecut prin asta.`! Pupp` si sper sa ai noroc :*
1:NU-i mai raspunde la tel! si
2:Nu toate fetele sunt ca si ea.Gaseste-ti o prietena care sa te inteleaga si sa fie acolo cand ai nevoie de ea.E adevarat sunt multe tarfe pe lumea asta dar si fete frumoase care stiu ce inseamna IUBIREA.SUCCES!
Funda?
1.Fii indiferent.Nu mai raspunde cand ea te suna, las-o in pace desi ea nu te lasa.Te vede ca pe un prieten, unul la care apeleaza doar cand nu ii este bine si la care doar se plange.Stiu ca stii asta dar las-o. Daca esti indiferent isi va da seama intr-un final si poate te lasa in pace, fara plansete.
2.Studiaza si alte fete, vezi care-s cuminti si stau in banca lor, nu se baga peste tot, nu se injura cu altele [stii ce zic] si vorbeste cu acele fete.De obicei alea au inima mai buna si nu te vor face sa suferi si vei putea sa ai incredere in ele, sa te deschizi in fata lor ...sau bine doar a uneia .
Mai era sa scrii un roman si il publicai! Cu cat ai scris aici, cine crezi sa-si poate risca 10 minute din viata ca sa citeasca, inteleaga, proceseze si compune un raspuns?