O bagi in pusca ei si tragi spre orizont cu ea, e un copil prost dar o sa inveti multe din greseli daca stai dupa ea, mai bine o eviti.
Inseamna ca sta cu el din mila, i se pare o obligatie. Te vrea, dar nu il poate lasa pe prietenul ei asa, il iubeste ca pe un prieten.
Sa-i respecti decizia, asta sa faci!
E cel mai bine acum. Nu stii cum decurge relatia lor. Poate e confuza, poate il iubeste dar nici ea nu stie, poate e doar atrasa de tine.
Daca intr-adevar tii la ea, ai rabdare si nu o presa.Las-o sa decida singura ce isi doreste cu adevarat.Fii alaturi de ea, sprinij-o.Nu fa toate astea pentru ca vrei sa fii cu ea.Fa toate astea pentru ca ti-e draga, pentru are nevoie in astfel de momente.
Dar cel mai important, nu o bate la cap in legatura cu ''voi'' ca si cuplu.
O zi frumoasa!
Ah, sunt băiat, deci n-ar fi trebuit să răspund, nu? My bad!
Nu înțeleg de ce ai insistat, când ea a fost fermă și implicit categorică.
Poate că nu-l iubește, cum ai zis tu, dar faptul că „tine" la el e o formă de afectivitate al naibii de afurisită și nu poți da cu piciorul la ea.
Pentru „lasă-l pe el și hai să facem noi un cuplu" ai dat dovadă de joasă speță. Nu poți arunca pe cineva la gunoi pentru că nu-l iubește și doar tine la el. Nici pe tine nu te iubește, ci te place, ceea ce presupune tot o „ținere", deci e cam același lucru.
Nu avea pretenția să-și lase prietenul pentru tine și nu forța în a lua decizii pe care fata nu le simte și nu-I aparțin.
Respectă-i deciziile. E viața ei. E dragostea ei!
Raspuns la intrebarea:Ce credeti ca gandeste ea?
Eu cred ca te cam pastreaza ca o rezerva gen cand se va despartii de prieten tu esti urmatorul la rand de asta a zis nu ACUM.ci mai incolo cand va fi libera.
Raspuns la intrebarea:Eu ce ar trebui sa fac?
Cred ca ar trebui sa iti gasesti pe altcineva ...nu sunt eu experta dar stiu cand cineva profita de altcineva. Si daca continua sa te sacaie spune-i ce ai de spus.
Asta este parerea mea. sper ca te-am ajutat. Daca vrei sa mai adaugi tu ceva chiar doresc sa aud. Merci :d
"daca iubesi doua persoane si nu stii pe care sa o alegi, alege-o pe a 2-a, daca ai fii iubit-o pe prima, nu ar mai fii existat a 2-a" Ori nici ea nu stie ce vrea, este buversata.ORI.e o curvistina si isi bate joc de aman2.(putin probabil)
Odata ce e implicata intr-o relatie e greu sa o desparti. Sfat : Cauta o alta fata care e libera si nu se joaca cu tine
Daca nu iti poate da un raspuns la intrebarea "Ma iubesti?" si zice ca "acum nu" eu spun ca doar isi bate joc de tine. Ce face iubitului ei ( actualul) poate sa iti faca si tie. Oricum e decizia ta. O zi buna! Sper ca te-am ajutat!