anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o intrebare in special pentru fete. Imi place o fata, dar are prieten. Ea a recunoscut ca nu isi iubeste prietenul, ci doar tine la el, iar de mine a zis ca ii place si intr-o seara m-a sarutat. O perioada eram foarte apropiati... vorbeam zilnic. De cateva zile am vazut-o distanta. Tot am incercat sa o scot la un suc si sa vb, deoarece eu i-am zis mai inainte sa ne cuplam noi daca nu-si iubeste prietenul, dar a ezitat sa imi raspunda. Ieri mi-a zis ca nu se cupleaza cu mine deoarece a realizat ca prietenul ei inseamna mult pentru ea, dar a specificat ca nu acum... I-am zis ca daca vrea acum bine, daca nu niciodata, iar raspunsul ei a fost "acum e nu". tot ea a zis ca nu vrea sa ma departez de ea, ma cauta, imi mai da mesaje. Ce credeti ca gandeste ea? Eu ce ar trebui sa fac? Va multumesc happy

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

O bagi in pusca ei si tragi spre orizont cu ea, e un copil prost dar o sa inveti multe din greseli daca stai dupa ea, mai bine o eviti.

| BonneLess a răspuns:

Inseamna ca sta cu el din mila, i se pare o obligatie. Te vrea, dar nu il poate lasa pe prietenul ei asa, il iubeste ca pe un prieten.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa-i respecti decizia, asta sa faci!
E cel mai bine acum. Nu stii cum decurge relatia lor. Poate e confuza, poate il iubeste dar nici ea nu stie, poate e doar atrasa de tine.
Daca intr-adevar tii la ea, ai rabdare si nu o presa.Las-o sa decida singura ce isi doreste cu adevarat.Fii alaturi de ea, sprinij-o.Nu fa toate astea pentru ca vrei sa fii cu ea.Fa toate astea pentru ca ti-e draga, pentru are nevoie in astfel de momente.

Dar cel mai important, nu o bate la cap in legatura cu ''voi'' ca si cuplu.
O zi frumoasa!
happy

| Morphines a răspuns:

Ah, sunt băiat, deci n-ar fi trebuit să răspund, nu? My bad!

Nu înțeleg de ce ai insistat, când ea a fost fermă și implicit categorică.

Poate că nu-l iubește, cum ai zis tu, dar faptul că „tine" la el e o formă de afectivitate al naibii de afurisită și nu poți da cu piciorul la ea.

Pentru „lasă-l pe el și hai să facem noi un cuplu" ai dat dovadă de joasă speță. Nu poți arunca pe cineva la gunoi pentru că nu-l iubește și doar tine la el. Nici pe tine nu te iubește, ci te place, ceea ce presupune tot o „ținere", deci e cam același lucru.

Nu avea pretenția să-și lase prietenul pentru tine și nu forța în a lua decizii pe care fata nu le simte și nu-I aparțin.

Respectă-i deciziile. E viața ei. E dragostea ei!winking

| Smile4free a răspuns:

Raspuns la intrebarea:Ce credeti ca gandeste ea?
Eu cred ca te cam pastreaza ca o rezerva gen cand se va despartii de prieten tu esti urmatorul la rand de asta a zis nu ACUM.ci mai incolo cand va fi libera.
Raspuns la intrebarea:Eu ce ar trebui sa fac?
Cred ca ar trebui sa iti gasesti pe altcineva ...nu sunt eu experta dar stiu cand cineva profita de altcineva. Si daca continua sa te sacaie spune-i ce ai de spus.
Asta este parerea mea. sper ca te-am ajutat. Daca vrei sa mai adaugi tu ceva chiar doresc sa aud. Merci :d

| CapitanPufuletee a răspuns:

"daca iubesi doua persoane si nu stii pe care sa o alegi, alege-o pe a 2-a, daca ai fii iubit-o pe prima, nu ar mai fii existat a 2-a" Ori nici ea nu stie ce vrea, este buversata.ORI.e o curvistina si isi bate joc de aman2.(putin probabil)

| Lecsa_Lexi_1994 a răspuns:

Odata ce e implicata intr-o relatie e greu sa o desparti. Sfat : Cauta o alta fata care e libera si nu se joaca cu tine happy

| myrumyr a răspuns:

Daca nu iti poate da un raspuns la intrebarea "Ma iubesti?" si zice ca "acum nu" eu spun ca doar isi bate joc de tine. Ce face iubitului ei ( actualul) poate sa iti faca si tie. Oricum e decizia ta. O zi buna! Sper ca te-am ajutat!