Buna. In primul rand daca el merge cu baietii in tabara, asta daca e la un sport ceva, nu mi-as face griji dar avand in vedere ca as fi de atata timp impreuna cu el ar fi suspect sa nu vrea sa ma ia in tabara. Acum problema sta in felul urmator, ori el nu vrea sa te ia in tabara, ori tu nu vrei sa mergi in tabara cu el. Faza e ca daca el nu vrea sa te ia cu el in tabara ar trebui sa iti puna niste semne de intrebare, poate merge o fata de care ii place, sau poate nu vrea sa se prezinte cu tine. Si despre partea in care tu nu ai vrea sa mergi cu el in tabara, nu ar fi cine stie ce problema, doar ca el se va supara.
Eu,una, clar nu as accepta asa ceva! ori cu mine, ori fara mine...si daca el ar alege fara mine, cred ca as rupe relatia sau i-as plati cu aceeasi moneda, adica, sa ii fac si eu la fel, se plec undeva cu prietenii si pe el sa nu il iau
Fetelor sec 21 insemna sex si libertate. in cazul nostru este vb de libertate. lasa-l sa mearga nul sufoca uneori un baiat are nevoie de spatiu sa vrea sasi readuca aminte si de cum era el inainte de relatia cu tine. si stai lin ca daca vrea sa te insele o face si in prezenta ta. ca doar nu sunteti lipiti unul de altu. lasa sa se distreza.
PS.eu si la discoteca l-as lasa sa mearga fara mine. si m-as duce si eu fara el. doar nu suntem casatoriti.
cred ca s-ar bucura sa fi de acord sa plece si ai da dovada de maturitate si de faptul ca ai incredere in el.
Pai depinde. daca merge cu scoala atunci nu prea ai ce face, dar daca merge cu prietenii si pe tine nu te ia, atunci e clar ca nu ii place sa stea cu tine si ar trebui sa te gandesti serios daca mai merita sa continuati sau nu
bafta!
Uite eu iti spun ca baiat.am o relatie de 1 an si 6 luni. dar cand mai plecam pe la mare sau asa ma mai vedeam cu cate 1-2. Crede-ma ca baietii nu rezista singuri. mai ales 2 saptamanii. Asa ca fii cu ochii pe el funda:d?
E liber sa faca ce vrea cat timp nu te inseala. Mai suna-l din cand in cand si intreaba-l ce mai face. Daca nu iti raspunde sau nu prea are chef sa vorbeasca cu tine si evita unele subiecte atunci e de rau.
Succes. :*
orika întreabă:
Aurelian12345 întreabă: