| HelpMeNow a întrebat:

am o intrebare, iubita mea m-a intrebat unde imi este punctul sensibil de excitare al meu si nu stiu unde e sa ii spun, cum aflu? Dau FUNDA!

13 răspunsuri:
| AlexT94 a răspuns:

Nu iti poate spune nimeni unde il ai, pentru ca acesta difera de la corp la corp, de la persoana la persoana.
Ar fii o idee proasta sa ti-l cauti singur.
Spune-i iubitei tale ca singurul mod de a afla e sa il gaseasca singura laughing
Cred ca intelegi ce vreau sa spun.

| XyYx a răspuns:

Spune-i sa te sarute pe gat.Te vei excita sigur happy

| wolder a răspuns:

Atunci cand te atinge iubita ta unde te excita? cu totii avem zone ce ne excita mai mult si in altele mai putin. Eu ma excit pe gat si pe picioare. Descopera tu unde ai aceste puncte sensibile atunci cand te atinge o fata

| altrix a răspuns:

Il ai in gura, zi ca trebuie sa iti bage ceva mare acolo.
pe bune acum.

| cicika a răspuns:

Tu singur tie nu poti sa til gasesti. numai ea cidn te atinge te pupa te mingie si acolo unde tie iti place cel mai mult acela e punctul tau excitabil.dar daca vrei sa-i spui ca sa nu o superi spune-i. Spinarea sua gitul! Astea 2 zone la toti sunt excitabile! Funda?

| Awesom a răspuns:

Punctul sensibil de excitare al barbatilor este unul singur adica pubipla.Ar trebui s-o inveti sa-ti faca sex oral ca sa te excite.

| darrio2007 a răspuns:

Sunt mai multe puncte de excitare.Si la barbati si la femei.Dar difera de la organism la organism.Vezi si tu la care te exciti cel mai tare atunci cand te mangaie.Penisul orice ar fi este cel mai excitabil.

| SyndicateW a răspuns:

Spune-i ca ea trebuie sa iti gaseasca acel punct.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cati ani ai?

| Alexandru0007 a răspuns:

In anuslaughing doamne...intregul corp e o zona erogena. vrea sa scape mai repede de tine?

| Liliana1981 a răspuns:

laughing Ma intrebam cand o sa apara si o asemenea intrebare.

| Ilinka10 a răspuns:

Provoaco sa gaseasca singura astasmug

Răspuns utilizator avertizat