Draga mea, eu am avut o relatie la distanta care a durat destul de mult aproximativ 3 ani! Distanta nu exista, noi o facem sa fie! Daca noi ne dorim acest lucru nu este un impediment! Doar voi stiti cat de bine va intelegeti si cat de compatibili sunteti! Intr-adevar esti tanara si ar trebui sa iesi mai mult din casa, dar daca tu il iubesti si iti doresti cu adevarat sa mearga relatia voastra, poti sa iesi in oras sa te distrezi si sa fii si cu el in continuare! Daca va doriti cu adevarat sa fiti impreuna o sa fiti chiar daca nu locuiti in acelasi oras si va vedeti mai rar! Eu iti zic sa-ti asculti inima si nu pe cei din jurul tau care privesc lucrurile fara sa simta ceva! Mult succes!
Eu cred ca are rost sa continui relatia.Nu are rost sa dai cu piciorul atator amintiri frumoase.Incearca sa iei legatura cu el, sau pentru vacanta de Craciun, stabileste o intalnire cu el la Bucuresti sau la Constanta. Dar pana la urma e decizia ta: daca crezi ca are rost sa continui relatia, o continui.Dar un singur lucru iti zic: sa nu te lasi influentata de parerile altora, chiar daca sunt persoane dragi tie. Sper ca tia-m fost de ajutor si spor la relatie :*
WOW ce poveste de dragoste. Adica te-ai si culcat cu el nu? In fine mie pre putin imi pasa amanuntul asta dar tinand cont si de amanuntul asta sper ca mama ta ar trebui sa afle!
Asa sa trecem la alt. cv.
Pf.Io zic ca mama ta are si dreptate pe deoparte esti tanara dar pe de alta parte voi si va iubiti. De unde sti ca acolo unde e el nu face ca tine ci iese cu fetele si din astea? Nu poti avea incredere in baietii din ziua de azi crede-ma.
Mai ales daca te-ai culcat cu el si erai si virgina.
Tinand cont k baiatul asta nu te plictiseste incearca sa ii spui si mamaie tale tot ce ne-ai zis noua nu crezi ca ti-ar fi mai usor?
Hai ca astept raspuns :*