| Maddie55k a întrebat:

Am o intrebare la care nu prea gasesc un raspuns solid: "Are rost sau nu relatia noastra?". Sa va povestesc care e treaba. Eu sunt din Bucuresti, el e din Constanta. Eu am 17, el 16. Suntem de aproape 6 luni impreuna si este primul baiat de care in loc sa ma plictisesc pe zi ce trece mai rau (cum se intamplau cu ceilalti), eu ma simt din ce in ce mai indragostita de el. Problema este cum deja cred ca v-ati gandit si voi, DISTANTA! Mda...problema este ca din cauza acestei relatii eu stau mai mult in casa, pentru ca una este sa iesi cu prietenele si alta sa iesi cu iubitul. Mama imi spune mereu ca mai bine as renunta, pentru ca este varsta la care trebuie sa cunosc multe persoane, nu sa stau in casa, si da are dreptate. Ne vedem si rar...momentan nu l-am vazut de 1 luna. Noi mereu ne facem planuri si spunem ca vom ramane impreuna cand vom fi mai mari, dar ma tem ca relatia noastra se va deteriora pana atunci. Cand priveste cineva din afara normal ca spune ca nu are rost aceasta relatie si ca mai bine renunt si imi fac o relatie cu un baiat din apropiere. Dar nimeni nu stie ce este intre noi, toate clipele minunate prin care am trecut, sau toate greutatile peste care am trecut (era sa raman insarcinata). Prin toate astea s-a creat o legatura stransa intre noi. Dar ca in toate relatiile exist si certuri, chiar mai mari de la care nu stiu unde o sa se ajunga o data si-o data. Voi ce parere aveti? Are rost relatia sau nu? Cel mai bun raspuns, FUNDA! Mersi:*

Răspuns Câştigător
| kaylla a răspuns:

Draga mea, eu am avut o relatie la distanta care a durat destul de mult aproximativ 3 ani! Distanta nu exista, noi o facem sa fie! Daca noi ne dorim acest lucru nu este un impediment! Doar voi stiti cat de bine va intelegeti si cat de compatibili sunteti! Intr-adevar esti tanara si ar trebui sa iesi mai mult din casa, dar daca tu il iubesti si iti doresti cu adevarat sa mearga relatia voastra, poti sa iesi in oras sa te distrezi si sa fii si cu el in continuare! Daca va doriti cu adevarat sa fiti impreuna o sa fiti chiar daca nu locuiti in acelasi oras si va vedeti mai rar! Eu iti zic sa-ti asculti inima si nu pe cei din jurul tau care privesc lucrurile fara sa simta ceva! Mult succes!

2 răspunsuri:
| Roxaniciu a răspuns:

Eu cred ca are rost sa continui relatia.Nu are rost sa dai cu piciorul atator amintiri frumoase.Incearca sa iei legatura cu el, sau pentru vacanta de Craciun, stabileste o intalnire cu el la Bucuresti sau la Constanta. Dar pana la urma e decizia ta: daca crezi ca are rost sa continui relatia, o continui.Dar un singur lucru iti zic: sa nu te lasi influentata de parerile altora, chiar daca sunt persoane dragi tie. Sper ca tia-m fost de ajutor si spor la relatie :*

| Viviluka a răspuns:

WOW ce poveste de dragoste. Adica te-ai si culcat cu el nu? In fine mie pre putin imi pasa amanuntul asta dar tinand cont si de amanuntul asta sper ca mama ta ar trebui sa afle!

Asa sa trecem la alt. cv.
Pf.Io zic ca mama ta are si dreptate pe deoparte esti tanara dar pe de alta parte voi si va iubiti. De unde sti ca acolo unde e el nu face ca tine ci iese cu fetele si din astea? Nu poti avea incredere in baietii din ziua de azi crede-ma.
Mai ales daca te-ai culcat cu el si erai si virgina.
Tinand cont k baiatul asta nu te plictiseste incearca sa ii spui si mamaie tale tot ce ne-ai zis noua nu crezi ca ti-ar fi mai usor?

Hai ca astept raspuns :*