| IngridElena34 a întrebat:

am o intrebare la care vreau sa răspundeți cat mai serios si fara nicio gluma.Am 13 ani, precizez ca sunt fata si sunt impreuna cu un baiat de 2 luni si ceva si inca nu ne-am sărutat.Precizez ca eu nu am mai avut primul sarut dar el da fiind mai mare decat mine cu putin si nu stiu la ce sa ma astept.Am discutat impreuna pe acest subiect iar am convenit amandoi sa o luam mai usor in privința asta pentru ca nu ma simteam pregatita.Insa,acum ma simt iar as vrea sa va intreb pe voi ceva : Cum a fost primul sarut la voi?
Trebuie sa fac eu primul pas?
Ar trebui sa am asa emotii pentru asta?
Trebuie sa ai o tehnica pentru a săruta?

5 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Ar trebui sa-i sugerezi/sa-i dai de inteles si nimic mai mult in cazul in care esti mai rusinoasa, ca esti pregatita de a incerca si experimenta primul vostru sarut. In mod sigur va sti iubitul in ce mod sa procedeze pentru ca totul sa fie OK. Succes!

| Elena9328 a răspuns:

La 13 ani îți sta gândul la asta in loc sa înveți?
La 25 ce naiba faci?

| Mihai56t a răspuns:

Buna!
Eate normal ca la primul sarut sa ai emotii. Dar nu trebuie aa iti faci griji. Nu se intampla nimic rau sau nu patesti nimic.
La varsta ta, nu trebuie sa ai nici o tehnica.
Normal, baiatul este cel care face primul pas. Adica se va indrepta spre tine, si te va saruta pe buze, iar tu, trebuie sa faci acelasi lucru.
Voi decideti daca va sarutati normla pe buze, sau va luati "limba in gura"
Incercati pentru inceput doar sa va miscati buzele, in timp ce va pupati.
Sper ca te am ajutat.

| IngridElena34 explică (pentru Mihai56t):

Pai asta este, cum trebuie sa il sarut?

| Mihai56t a răspuns (pentru IngridElena34):

Vorbeste cu el si stabiliti un sarut la fiecare intalnire. Dupa, totul va fi usor...