| CherryHugs17 a întrebat:

am o intrebare legata de birth control pills adica antibebe. Ciclu meu e oribil ma doare fffff mult si din cauza asta lipsesc de la scoala. Am fost la 2 ginecologi amandoi mi-au spus sa iau antibebe. Unul a zis sa iau Yasmin si celalat a zis sa iau Seasonale. Eu ma gandeam sa iau Seasonale. Am 16 ani, 160 si 46 kg si nu sunt activa sexual desi nu cred ca o sa treaca mult timp pana o sa fiu. Intrebarile mele sunt: ati luat aceste anticonceptionale? Daca da ce simptome ati avut? Care este mai bun? Sunt legate de cancer la san? Am auzit ca un posibil side effect ar putea fi sa creasc marimea pieptului, este adevarat? Vi s-a intamplat? Vi sau facut vergeturi? Fetele ati mai luat antibebe pentru asa ceva? Eu as vrea sa incep ca nu mai rezist mult in ritmu asta cu ciclu. Daca puteti sa imi spuneti despre experientele voastre cu antibebe vas fi tare recunoscatoare. Funda pentru cel mai detaliat raspuns

2 răspunsuri:
| Jeny1 a răspuns:

Eu m-aș bucura să-ți fiu de ajutor, nu pentru fundă ci pentru faptul că și eu am suferit de dureri groaznice.
Anticoncepționalele au efectele care le-ai amintit.
Sânii cresc dar la oprirea medicației,, cad´´.
Eu, care sunt mama unei fete mai mari ca tine, nu ți-aș recomanda să le iei.
În schimb, există în plafare sau magazine naturiste, extracte din plante care sunt foarte bune, depinde de ce diagnostic ți-au pus medicii (măcar au pus amândoi același diagnostic?)
Dacă mi-ai da mai multe detalii, aș ști ce să-ți spun.
Oricum, eu pentru dureri luam uneori o jumătate de pastilă de TADOR.
Eficientă, își face efectul cam în jumătate de oră după ce ai luat-o.
Trimite mail cu diagnosticul dacă te hotărăști să afli mai mult.

| ringo a răspuns:

Am o colega de faculta care ia de vreo 5 anni pastile si are niste sani imensi acum (o dor spatele de la ei) si nu poate renunta la ele pentru ca efectiv au ajuns sa o devasteze. Povara femeiihappy