| BassMusic98 a întrebat:

Am o intrebare legata de relatii. As vrea sa-mi fac o prietena, dar nu prea reusesc. Am reusit de 2 ori, dar s-a adeverit ca ma tineau de prost acele fete. Aspectul fizic nu ma prea avantajeaza...( nu arat ca si un model, dar nici ca si un...). Cum as putea sa-mi fac o prietena? Multumesc!

14 răspunsuri:
| alexclaudiu2003 a răspuns:

Fa rost de bani, daca ai bani ai femei, nu ai, mirosi a prost, fa rost de bani si o sa vezi, dar sa nu fi zgarcit cu ele.

| BassMusic98 explică (pentru alexclaudiu2003):

Bani am destuiwinking

| Evonne a răspuns:

Nu trebuie sa te spanzuri laughing Adica, asteapta fata potrivita!

| BassMusic98 explică (pentru Evonne):

Multumescwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru alexclaudiu2003):

Daca banii ar creste in copaci nu ar mai exista "saraci".
laughingrolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru BassMusic98):

Raspunsul il sti fetel te tin doar pentru. bani cred ca daca ai pune o poza cu tine am rade toti.
laughingrolling on the floor

| BassMusic98 explică (pentru anonim_4396):

Bine ca esti tu Fat Frumos! Bafta

| alexclaudiu2003 a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca ai ambitie ii poti face, nu ai cum sa ai o gagica si sa fi lefter, nu concept asa ceva, poti fi lefter o perioada, aia e, treceti peste, da sa ai bani doar o perioada, e jale

| xJustJuss a răspuns:

Frate daca nu te place nicio fata si ai bani.Inseamna ca ai destui bani pentru o pizzalaughing, mai fa rost de cati-va si cumparai si ei una.Deci daca ai multi bani si esti frumos(sau urat) si nu te place nicio fata insemna ca esti blestematrolling on the floor.

| ElenaAD a răspuns:

Tu totul se reduce la bani intr-o reletie, ci la comportament. Nu-i mai asculta pe cei din jurul tau si intai imprieteneste-te cu EA, iar mai apoi fi sigur ca te place. Daca EA nu te place va sta cu tine pentru a castiga un pariu/din lipsa de ocupatie etc. sa zic mai pe scur si sa ma intelegi: La baza unei relatii de iubire frumoasa sta o relatie de prietenie/amicitie si mai frumoasa. happywinking

| Nelamuritul a răspuns (pentru alexclaudiu2003):

Ai bani ai femei C**ve numa dupa bani si materialiste nicidecum dragoste adevarata.

| alexclaudiu2003 a răspuns (pentru Nelamuritul):

Asta e, suntem o tara de lumea a 3-a datorita lui basescu cara a lovit in educatie cel mai mult, pentru a puta pacalii oamenii cu o galeata goala, de 9 ani numarul analfabetilor si al incultilor se dubleaza de la an la an

| Nelamuritul a răspuns (pentru alexclaudiu2003):

Ai perfecta dreptate, asta e suntem o tara de prosti.Crudul adevar.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru BassMusic98):

Ba ia du-te si cumparati o fata noua :happy