anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o intrebare:mai este cineva in situatia mea. adica sufar inca si acum dupa 8 ani dupa prima iubire, desi sunt fericita cu sotul meu? Insa imi pun mereu intrebarea cum ar fi fost daca mai eram cu el? Sufar uneori, il visez si cand ma intalnesc cu el pe strada ne evitam unul pe altul, tocmai din cauza emotiilor.Stiu ca toti o sa ma intrebe ca atunci de ce m-am mai maritat... ei din dragoste! Chiar daca e greu de crezut il iubesc pe sotul meu doar ca mintea uneori imi joaca feste(sau inima?)sad. astept sfaturi cum sa trec peste.Plz

4 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Iti recomand sa-ti vezi de casnicie si sa nu mai visezi dupa trecut ca nu cred ca mai esti la varsta adolescentei!

Esti matura, demonstreaza-ti ca nimic nu te mai poate surprinde!

Am impresia totusi ca nu iti iubesti sotul atat de mult pe cat pretinzi!

| Anca a răspuns:

Eu zic sa-ti faci damblaua cu celalalt.
In maxima discretie.
Altfel nuºti va trece happy

Tu, in mintea ta, vrei saºl mai ai o data.
Stiu cum e happy Cel mai bine, treci la fapte.
Dar sa fie o simpla aventura, nu o relatie!

| Vizitiul a răspuns:

Odata casatorita, e cazul sa vadesti fidelitate, ceea ce la tine in minte nu prea exista pentru ca te gandesti la respecticul. Nu te-as sfatui sa treci la fapte. Nu are sens sa-ti patezi reputatia pentru un moft din tinerete.
Mi-e greu sa cred ca poti iubii doua persoane concomitent, probabil iubesti doar o persoana, iar de cealalta esti doar atrasa (atractie fizica.)
Implica-te mai mult in ceea ce tine de relatia sot-sotie, timpul le va cicatriza pe toate, important e sa te inarmezi cu veleitate simandicoasa. Succese!

| lil_2808 a răspuns:

Exact! acum esti cu sotu. gandeste-te numai la elwinking