Frate aveam si eu aceeasi inaltime ca tine la aceeasi varsta si intr-un an jumate cam asa am ajuns pe la 1.70 si ce-am facut? am bagat shaorma tata, shaorma kebab toate prostiile posibile le mancam. mentionez ca nu-s vreun porc de 100 kg. cu timpul o sa cresti
Tareee misto si eu ma chinui sa nu ma ingras
Ms ca mi-ai zis
daca vrei ia id meu rares_blaaa
Buna. sportul ajuta foarte mult.chiar daca e micut.organismul se dezvolta pana in jurul varstei de 19 ani.il ajuta foarte mult sportul(ciclism,alergat, inot, baschet). odihna din belsug.sa un sara peste orele de somn e foarte important.o alimentatie echilibrata este de asemena foarte importanta.multe legume, fructe.grasimi si zaharuri cat mai putine.si o hidratare buna.si multe lactate.contin calciu.dar calciu nu se poate fixa in oase fara vitamina de.de il obtii din peste de orice fel si de la expunerea la soare(produce pielea de).dar sa fie de maxim 15 min.si o hidratare corespunzatoare. fara sucuri gen cola pepsi. daca chiar simti nevoia de un suc.incearca nestea sau lipton.dar sa fie si acestea consumate rar.
Eu la varsta de 20 ani am crescut inca 5 cm facand exercitiile de aici + e usor de urmat pentru ca are si video :
http://wp.me/P3hgwB-23
Eu la 13 ani aveam 1.65 iar la 16 ani aveam 1.84.in clasa a7a aratam de clasa a9a.nu ca ma laud dar nu vrei sa cresti inainte de termen.eu am mancat toate prostiile cu toate chimicalele, sucuri si energizante, am fumat de la 12 ani si tot asa si m-am dezvoltat ca acum la 17 daca nu ma barbieresc 2 zile si ies in oras arat de 25 deci sa nu te ingrijoreze inaltimea
Man eu m-a crescut in 5 luni Cu ajutorul antrenamentelor de la inot intre, ( 20- 30cm)