Fii tu si fii,, BARBAT,, in acest moment! De ce sa rosesti asa de tare? Pentru ca il placi? Da! Spune-i verde in fata,, Te iubesc,, si problema e rezolvata! Daca el nu te place uita-l caci nu e ultimul baiat de pe lume Lora!
Da.dar il iubesc foarte mult. Am incercat sa-l uit dar nu pot
Buna! mie cand mi-a placut de o fata, m-am dus la ea acasa, i-am batut la usa, si i-am spus direct in fata.I-am spus asa :,, Buna, ma numesc Mircea si imi place foarte mult de tine, si mi-ar place se ne intalnim la o terasa si sa vorbim mai multe.,, aveam o cutie de ciocolata care i-am dat-o, iar ea mi-a dat numarul ei de telefon si mi-a spus sa ne intalnim sambata la o terasa ca sa ne cunoastem mai bine.Eu asa am facut si a fost foarte ok.Acuma tu faci cum vrei, dar sfatul meu este sa ii spui direct, nu sa pierzi timpul. Funda?
Cel mai bine ar fi sa vorbeasca o prietena sau un rieten de al tua inainte cu el si sa afle ce parere are despre tine si pe urma poti sa ii spui ca Il iubesti:-> Daca si el te place reciproc atunci o sa iti zica si el ceva din inima...Eu asa fac mereu cu fetele inainte un prieten/prietena vorbeste cu persoana respectiva sa afle ce parere are despre mine ca na daca are una proasta si nu ma place sau chiar am uraste nu mai are rost sa incerc...
Pai. cel mai bine ar fi sa nu-i spui direct. Mai intai da semne ca il placi, dupa, daca vezi ca si el pare atras de tine, spune-i. In viata nu merita sa astepti.
Si...raspunsul pentru a doua intrebare: nu poti sa il faci sa te iubeasca.
Funda?
Mutubal întreabă: