| Anabelle1203 a întrebat:

Buna TPU.Am o intrebare mai mult pentru fete dar poate raspunde si baieti.Am un prieten(suntem impreuna) si el este mai timid.Cand prietenii lui nu sunt prin preajma ma baga in seama,gaseste subiect de discutie, ne jucam(toate astea doar cateodata..doar cand ii vine lui cheful). Cand prietenii lui sunt pe langa noi.,nu-mi spune nimic, nu ma baga in seama.Intr-o zi s-a jucat cu mine chiar daca prietenii lui era pe langa el.Trebuie sa mentionez ca inainte de asta, cineva i-a dat niste sfaturi in legatura cu ce ar trebui sa faca intr-o relatie.Acum un an a fost cu o fata(relatia a durat 2 ani).Sa mai existe sentimente pentru ea? Sta cu aceiasi prieteni ca si noi,prietenul meu o vede in fiecare zi.Ce as putea face sa se indragosteasca de mine? Cum sa-l cuceresc? Eu l-am sarutat,l-am imbratisat,am stat cu el,m-am jucat cu el...dar nu vad un semn,ceva,cum ca ar fi indragostit de mine, ca ma iubeste sad.
El este zodia Rac iar eu Scorpion... Mi-am folosit toate calitatile zodiei mele..insa nu vad ca dă roade. Ofer funda!

Răspuns Câştigător
| imitatiedeom a răspuns:

Daca inca o iubeste pe tipa aia cu siguranta nu ai ce sa faci, dar totusi nu ii mai da atata atentie, va observa asta si apoi va incepe sa isi puna intrebari si o sa isi dea seama despre ce este vorbawinking

3 răspunsuri:
| R0co3 a răspuns:

Fii romantiica pasionala, incearca sa-i spui ca este singurul baiat de caare ai nevoie etc :d si fa primul pas :d adica spune-i ca il iubeesti si pentru fata aia nu cred ca are cv... si eu am fost intr-o relatie si am facut la fel cu fata aceea si la fel crede iubita mea

| nuamnumedececontinuuisacitesti a răspuns:

Deci..esti cu el dar nu te place... doamne! mai intai poti sa nul mai bagi deloc in seama si daca te va intreba de ce il ignori atunci inseamna ca se simte singur fara tine...iar daca nu atunci poti gasi altul

| nykwmyhay a răspuns:

Daca este timid sarutal intruna daca nici atunci nu cedeaza dai mai multa iubire adica o noapte de vis {sex}daca nici atuncia dai una in cap si gata fata nu este ultimul bait din lume[altu]