| Anonim654321 a întrebat:

Buna TPU am o intrebare mica caci nu stiu cum sa ma mai descurc.Azi pe microbuz o fata mi-a spus "imi placi" si m-a batut pe umar prieteneste, asta ce inseamna?, Ce sa i mai spun cand ma mai intalnesc cu ea? pana acum am tot glumit cu toate fetele dar nu m-a asteptam. Fara Misto ca nu ma pricep la fete laughing

Răspuns Câştigător
| melittlelioness a răspuns:

Sa o intrebi daca vrea sa faca sex cu tine! Daca spune"da", inseamna ca te place! BAFTA!

6 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Fata te place ti a zis in fata, cand te mai intalnesti cu ea intreab-o ce mai face...si vezi tu ce o mai intrebi

Răspuns utilizator avertizat
| Anonim654321 explică:

Ultimadata cand am vorbit cu ea si a zis ca ma place m-am uitat atent la ea 30 de secunde, si din nefericire a trebuit sa cobor.Cum stiu daca chiar ma place sau doar a zis asa? Urmatorul Raspuns primeste funda, dar sa nu i spun in fata ca nu ma descurc la declaratii de dragoste laughing.

| AnabellaXD a răspuns:

Dacă si tu simti acelasi sentiment pentru ea felicitari happy! Discutatii despre tema asta. IMPREUNĂ! Nu face misto:o pentru inceput niste flori sunt ideale happy. Intreab-o ce ii place la tine. Spune-i cam ce simti pentru ea. Daca nu simti nimic deocamdata, spune-i ca vrei sa va mai cunosteti si dupa aceea o sa vedeti daca va potriviti sau nu.Nu sta crispat, fii relaxathappy fi tu insuti happy
Bafta multahappy

| AnkaAncuta a răspuns:

Scuze ca iti zic asta dar a facut misto de tine straight face

| Bulgaru_Ady_1990 a răspuns:

Cand o sa va mai intalniti trebuie sa faci in felul urmator! te apropii de ea cu mana dreapta o apuci usor de ceafa cu mana stanga o atingi usor si bland intre picioare si ii zici cu o vove blanda si suava Te iubesc FA laughing