| ruxycat a întrebat:

Am o intrebare mie imi place de un baiat mai rusinos si de fiecare data cand il vedeam tot imi bateam joc de el sau ii frecam cate o palma happy dar uneori ma enerva caci tot imi spunea vrajtoare...dar ne mai distram si faceam glume si aveam cateva lucruri in comun... imi place mult de el dar nu stiu cum sa-i spun. Ce pot s afac?

Răspuns Câştigător
| grab a răspuns:

Baga-te mai mult in spatiul lui intim, gen 20 cm de corp, incearca sa il iei imbratisezi asa pe nepusa masa, sa il pupi pe obraz cat mai aproape de buze, sa ii zambesti din suflet si sa il sorbi din privire. Daca esti putin mai frumoasa ca dracu nu va rezista.

Succes!

4 răspunsuri:
| BlakeLively a răspuns:

Cand puneti o intrebare cu "Imi place de pulescu" si terminati cu "ce pot sa fac", singura solutie este sa ii marturisiti asta lui/ei, pentru ca altfel veti suferi mai mult. Marturiseste-i ce simti pentru el, si daca este destul de "barbat" iti va spune si el ce simte.
Bafta! PS:Imi cer scuze pentru limbaj, ma enerveaza persoanele care cred ca este mai bine sa ascunda ceea ce simt.

| anonim_4396 a răspuns (pentru BlakeLively):

''pulescu'' laughing))))))))

ON: Arata-i sanii daca iti sunt mari! S-au pasarica laughing Baga-l in pat lasa-l sa te **** si ca prin magie sunteti impreuna laughing

| BlakeLively a răspuns (pentru anonim_4396):

laughing

| teateutza a răspuns:

Saruta-l cand sunteti singuri... daca te place iti va raspunde daca nu...e prea rusinos