Tu chiar vrei sa te autodezvirginezi?
Parerea mea ca inca esti virgina doar ca nu s-a rupt himenul fiind mai elastic.
Totusi nu ar fi mai bine ca sa ramai virgina pana cand vei fii destul de matura ( pregatit psihic - fizic ) pentru un contact sexual normal si sa o faci cu iubitul tau la vremea respectiva.
Ori eu sunt prea demodata?
U ai dreptate insa eu caut raspunsul la intrebarea mea.Nu e elastic ca daca ar fi s-ar vedea si s-ar fi rupt pana acum+s-ar fi simtit cand bag degetele! Nu il mai am eu vreau sa stiu cum de e posibil!
Uite, eu tin sa cred ca te-ai nascut cu himen ( desi exista in cazuri foarte rare cand fetele se nasc fara ), iar ca sa te convingi ar fi cel mai util sa iti faci un consult la ginecolog! daca esti inca virgina si ai himenul cu siguranta il va vedea.
Apropo - se poate intampla sa ai contact normal cu ceva de marime mult mai mare decat degetul tau ( ceva de 20 cm ) si tot sa nu te dezvirgineaza la primele contacte
Da stiu dar intelege ca nu il mai am ca m-am uitat ca stiu cum arata....atunci cum iti explici ca nu il vad nu il simt nu ma doare patrunde si 3 degete fara sa sangerez?
Stii ceva? Ai dreptate - este a ta - adica dupa cum zici tu - a fost a ta, deci tu stii cel mai bine ce ai sau ce nu ai, pana la proba contrarie.
Poi practic intrebarea mea a fost daca se poate rupe prin sport, intindere, cazaturi cu bicicleta, spalare...etc~!
Nu, himenul este atat de elastic incat nu se rupe doar daca ceva il penetreaza, dar sportul are atata legatura cu himenul ca poate sa devina atat de elastic incat sa se rupe foarte greu.
Corect, un himen elastic, tot odata nu e exclus cum ai zis si tu unele femei se pot naste fara, se mai poate rupe de la sport e adevarat se spune ca se poate rupe de la spagata, mersul pe bicicleta, sau pur si simplu nu e niciuna din astea si are un himen elastic...
Totusi userul minte cam mult daca te uiti la intrebarile ei o sa vezi ceva de genul:
Buna TpU! Am 16 ani si nu am inceput viata sexuala.Doar ca intr-o zi prietenul meu m-a intrebat daca vreau sa facem, am zis ca nu pentru ca nu vroiam (eu i-am zis ca sunt virgina) totusi el a insistat? (mai mult)
Buna TpU! Am o problema am 12 ani si mi-au crescut sani si sunt cat de cat adica se vede prin bluze si nu sunt la fel, unu e mai mic si unu mai mare... dif nu e mare dar la mana se simte si parca eu si? (mai mult)
Adevarul este ca cea cu buna am 12 ani e pentru sora mea mai mica...iar acest cont e al meu si eu am 16 ani
Lasa vrajeala acum cu "sora mea mai mica" nu iti fie rusine, stim ca esti tu
Baga mai adanc [daca tot iti place] ca daca nu ti-a curs sange este practic imposibil sa n-ai . Succes la ..masturbare
Continua:ca o sa ajungi la stirile de la ora 5, deci, o sa ajungi la TV! ce tare!
Himenul este pozitionat la 5-8cm de intrare dar asta depinde de organismul fiecarei fete, poate sa ai himenul elastic si acesta nu o sa ti se rupa decat la o eventuala nastere. Sigur ca ti se poate rupe in diverse accidente, dar cea mai in masura sa te ajute este mama ta
anonim_4396 întreabă:
NoName_7094 întreabă: