Si mie mi-a intarziat 6 luni.Nu e normal mai deloc, eu am mers la medic si mi-a dat ceaiuri pentru reglare.Bineinteles,nici acum nu imi vine regulat dar dupa ce am luat ceaiurile acelea mi-a venit.Mama se ingrijorase pentru ca stia si ea ca nu e normal, mai ales ca nu am mai avut 6 luni, daca spuneam cuiva si nu ma cunostea credea ca sunt insarcinata. Singurul sfat pe care ti-l pot da e sa mergi la doctor sau sa cumperi ceai de coada soricelului.Paa!
Buna! Am vazut raspunsul tau si m-a impresionat! Daca nu te superi as vrea un id de mess sau facebook pentru a vorbi cu tine mai mult! Te trog! Te-am pupat! :* :* A da si sunt noua acum mi-am facut contul! :*
Ceaiul de cretisoara e bun sau mai bun e cel de coada soricelului?
Unde se gaseste ceai de coaada soricelului si cattimp se ia sa vina ciclu
Se poate lua si atunci cand esti la menstruatie pentru ca, calmeaza durerile.
Ar fi fost IMPORTANT să ştim ce vârstă ai şi la ce vârstă ţi-a venit prima menstruaţie!
Bănuiesc că ai în jur de 13-15 ani, iar din "precizarea" făcută mai jos ( pentru un user ) trag "concluzia" că eşti virgină!
Având în vedere că ai DOAR 13-15 ani şi presupun că ai menstruaţie de vreo 2-3 ani - e foarte "normal" ca, la această vârstă "fragedă" să existe aceste DEREGLĂRI ale ciclului menstrual!
Şi asta deoarece, la această vârstă ( şi până spre 18-20 ani ) organismul tău este într-o continuă "transformare" ( EVOLUEAZĂ, ca să zic aşa ) - şi, în general, schimbările hormonale care se produc INFLUENŢEAZĂ durata/calitatea/aspectul menstruaţiei ( respectiv a ciclului menstrual )!
Şi NU ai de ce să te îngrijorezi, la această vârstă se poate întâmpla ca să întârzie ciclul de la câteva zile, la câteva luni ( 2-3 luni; foarte RAR chiar întârzieri de 6 luni - 1 an )!
Dar, acestea diferă de la fată la fată, în funcţie de cum "reacţionează" fiecare organism!
TOTUŞI, având în vedere că la tine a "întârziat" cam MULT 4 luni, RECOMAND să mergi urgent la un consult la medicul ginecolog!
Poate fi vorba de o afecţiune medicală ( chist ovarian, probleme ale trompelor sau ovarelor, etc. )!
Vorbeşte şi cu mama ta, dânsa ar fi cea mai în măsură să-ţi dea primul sfat ( şi să te însoţească la un ginecolog ), NU ai de ce să-ţi fie "ruşine" de ea!
Cam asta ar fi...
Ai avut vreun contact sexual neprotejat inainte de aceste 4 luni, daca da s-ar putea sa fii gravida, daca nu... poate fii pur si simplu o intarziere mai neobisnuita... daca vezi ca nu te simti bine du-te si fa-ti un consult ginecologic ti se va raspunde la orice nelamurire si probleme!
Felicitari si sa-ti traiasca .
sa faci un rest de sarcina, gasesti la orice farmacie si la 10ron. indiferent de rezultat, trebuie sa te duci la doctor.
Deci nu e adevarat cu testul de sarcina! asculta-ma pe mine.am 14 ani anul trecut mi-a venit in iulie si pana in noiembrie nu mi-a mai venit....acum ..anult asta a mai intarziat am avut dereglari.acum astept de 2 luni sa vina) imi curge secretie de-aia.toate fete mai mari mi-au spus ca asa se intampla in primii 2-3 ani, nu te speria:*
Buna si eu am 14 ani si mi-a venit menstruatia pe 21 mai si de atunci pana in prezent inca nu mi-a venit
E cam mult 4 luni, ca sa fii sigura fa un test de sarcina rapid, mai sunt dereglari, intrerupri insa nu asa de mult...
Ciclul tau poate fi neregulat. In unele luni poate sa-ti vina, in altele nu. In cativa ani ti se va regula. Nu te panica.
Anonim519 întreabă: