| BaaEuSunt a întrebat:

Buna TPU aM O intrebare nu mi-a venit ciclul de 4 luni sa imi fac griji sau doar asa mai face cate o pauza mai lunga?

Răspuns Câştigător
| deyadeyutza96 a răspuns:

Eu zic sa stai linistita, asa mi se mai intampla si mie :*:*

14 răspunsuri:
| PamfleticaTotHellenne a răspuns:

Si mie mi-a intarziat 6 luni.Nu e normal mai deloc, eu am mers la medic si mi-a dat ceaiuri pentru reglare.Bineinteles,nici acum nu imi vine regulat dar dupa ce am luat ceaiurile acelea mi-a venit.Mama se ingrijorase pentru ca stia si ea ca nu e normal, mai ales ca nu am mai avut 6 luni, daca spuneam cuiva si nu ma cunostea credea ca sunt insarcinatalaughing. Singurul sfat pe care ti-l pot da e sa mergi la doctor sau sa cumperi ceai de coada soricelului.Paa!

| loveyouAlly a răspuns (pentru PamfleticaTotHellenne):

Buna! Am vazut raspunsul tau si m-a impresionat! Daca nu te superi as vrea un id de mess sau facebook pentru a vorbi cu tine mai mult! Te trog! Te-am pupat! :* :* A da si sunt noua acum mi-am facut contul! :*

| AndreeaNustiu a răspuns (pentru PamfleticaTotHellenne):

Ceaiul de cretisoara e bun sau mai bun e cel de coada soricelului?

| anonim55555555555 a răspuns (pentru PamfleticaTotHellenne):

Unde se gaseste ceai de coaada soricelului si cattimp se ia sa vina ciclu

| PamfleticaTotHellenne a răspuns (pentru anonim55555555555):

Se poate lua si atunci cand esti la menstruatie pentru ca, calmeaza durerile.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Ar fi fost IMPORTANT să ştim ce vârstă ai şi la ce vârstă ţi-a venit prima menstruaţie!

Bănuiesc că ai în jur de 13-15 ani, iar din "precizarea" făcută mai jos ( pentru un user ) trag "concluzia" că eşti virgină!

Având în vedere că ai DOAR 13-15 ani şi presupun că ai menstruaţie de vreo 2-3 ani - e foarte "normal" ca, la această vârstă "fragedă" să existe aceste DEREGLĂRI ale ciclului menstrual!

Şi asta deoarece, la această vârstă ( şi până spre 18-20 ani ) organismul tău este într-o continuă "transformare" ( EVOLUEAZĂ, ca să zic aşa ) - şi, în general, schimbările hormonale care se produc INFLUENŢEAZĂ durata/calitatea/aspectul menstruaţiei ( respectiv a ciclului menstrual )!

Şi NU ai de ce să te îngrijorezi, la această vârstă se poate întâmpla ca să întârzie ciclul de la câteva zile, la câteva luni ( 2-3 luni; foarte RAR chiar întârzieri de 6 luni - 1 an )!

Dar, acestea diferă de la fată la fată, în funcţie de cum "reacţionează" fiecare organism!

TOTUŞI, având în vedere că la tine a "întârziat" cam MULT 4 luni, RECOMAND să mergi urgent la un consult la medicul ginecolog!

Poate fi vorba de o afecţiune medicală ( chist ovarian, probleme ale trompelor sau ovarelor, etc. )!

Vorbeşte şi cu mama ta, dânsa ar fi cea mai în măsură să-ţi dea primul sfat ( şi să te însoţească la un ginecolog ), NU ai de ce să-ţi fie "ruşine" de ea!

Cam asta ar fi...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu patesc la fel stai calma si nu neaparat ca am facut ceva ciclul nostru nu este inca regulat si ca sa fi sigura ca nu ai nimic ( nu neaparat ca esti insarcinata ) du-te la un ginecolog si vezi care e problemawinking

| Mandarina888 a răspuns:

Ai avut vreun contact sexual neprotejat inainte de aceste 4 luni, daca da s-ar putea sa fii gravida, daca nu... poate fii pur si simplu o intarziere mai neobisnuita... daca vezi ca nu te simti bine du-te si fa-ti un consult ginecologic ti se va raspunde la orice nelamurire si probleme!

| FailL a răspuns:

Felicitari si sa-ti traiasca laughing.

sa faci un rest de sarcina, gasesti la orice farmacie si la 10ron. indiferent de rezultat, trebuie sa te duci la doctor.

| Bibiraphaeltudor a răspuns:

Deci nu e adevarat cu testul de sarcina! asculta-ma pe mine.am 14 ani anul trecut mi-a venit in iulie si pana in noiembrie nu mi-a mai venit....acum ..anult asta a mai intarziat am avut dereglari.acum astept de 2 luni sa vinalaughing) imi curge secretie de-aia.toate fete mai mari mi-au spus ca asa se intampla in primii 2-3 ani, nu te speria:*

| bellutza99 a răspuns:

Buna si eu am 14 ani si mi-a venit menstruatia pe 21 mai si de atunci pana in prezent inca nu mi-a venit

| costy2312 a răspuns:

E cam mult 4 luni, ca sa fii sigura fa un test de sarcina rapid, mai sunt dereglari, intrerupri insa nu asa de mult...

| BaaEuSunt explică (pentru costy2312):

Nu e nevoie sa fac test de sarcinalaughinglaughing nu am facut nimic neinregula

| Bulbuuc a răspuns:

Ciclul tau poate fi neregulat. In unele luni poate sa-ti vina, in altele nu. In cativa ani ti se va regula. Nu te panica.