| LittleRose a întrebat:

am o intrebare. Nu stiu daca gestul simbolizeaza neaparat ceva,dar as vrea sa ma lamuriti. Un baiat care m-a vazut prima data, m-a rugat sa ma duc sa-i cumpar ceva de la bar intr-un pub, ziua. A vrut sa scoata el banii din portofel, dar mi-a dat mie portofelul cu totu' si mi-a spus sa scot eu banii. Ce parere aveti?

6 răspunsuri:
| Alexakos a răspuns:

Foarte ciudat... ai putea sa ne dai mai multe informatii ce s-a intamplat dupa? ce ai facut?

ca asa as putea spune ca poate na sunt bani furati sau bani falsi... si a vrut sa ii schimbe cumva si tea trimis pe tine ca sa nu pateasca el ceva daca e sa te prinda. alta explicatie nu am. numa ca avrut (posibil) sa te bage in bucluc.

| iubesc a răspuns:

E cam straniu tipul..insa te cam crede o sluga...

| stark47 a răspuns:

E ori imbecil ori cocalar, ori ii era lene sa scoata el bani.nu simbolizezea nimic in special.un singur gest e cam putin ca sa caracterizezi o persoana

| GrayGaby a răspuns:

Era genu de om de statea zilnic cu 1-2 lei in portofel si cand a facut si el ceva dinerorolling on the floor s-a dat rotund atat tot big grin ah si poate voia s te agate pe factorul asta

| Vladutzutvi a răspuns:

Salut,interesant,serios.Probabil vroia sa vada ce fel de om esti, si cred ca si-a creat o parere buna despre tinewinking

| Links a răspuns:

Vroia sa vada cati bani are, e cocalar da-l niabii oh go on Vrea o aventua de o nopate si nu stie cum s-o ceara!