| CrAnIu_8887 a întrebat:

am o intrebare confused. O colega de-a mea vrea sa se cupleze cu un baiat de langa cls noastra si nu stiu cum sa vb eu cu el si sa-i zic ca ea il place.Care are cel mai bun rasp castiga

Răspuns Câştigător
| Jo. a răspuns:

Cel mai bine ar fi ca prietena ta sa vorbeasca cu el, deoarece daca vei vorbi tu cu el nu cred ca va aceiasi reactia ca si cand ar fi vorbit prietena ta. Spune-i prietenei tale ca nu are nimic de pierdut daca incearca. Putin curaj la inceput si dupa totul vine de la sine.

4 răspunsuri:
| Cătălina a răspuns:

Niciodata nu am inteles chestia. Nu inteleg de ce trebuie sa vorbesti tu in locul ei, de parca ea ar fi muta. Esti avocata ei, sau cum, ca nu inteleg?

Cel mai bine ar fi sa vorbeasca ea personal, fara sa te mai implice si pe tine. De ce nu incercati asa, ii e rusine?

| Andru1996 a răspuns:

Poi du-te pana la cls respectiva si spune-i baiatului respectiv ca trebuie sa sa ii transmiti ceva intre 4 ochi si cheama-l p holbig grin si spune-i tipului respectiv ca prietenei tale ii place de el

| MrXXXdude a răspuns:

Pai cred ca poti si tu sa vorbesti cu el big grin dar ar fi mai bine sa vorbeasca ea tongue

| sabinutza_9332 a răspuns:

Poi de ce trebuie sa ii spui tu ca ea il place? Sa ii spuna ea ca doar nu il iubesti tu, ci ea.