| DamnDude a întrebat:

am o intrebare, o fata s-a despartit de mine. nu stiu de ce nu i-am facut nimic sau sa o jignesc. eu ma simt normal dar inauntrul meu ma simt ca si cum m-a calcat un autobuz. cred ca multi ati trecut prin asta cand cineva se desparte de tine. ce ar trebui sa fac in continuare? adica aseara am visato si a fost destul de frumos visul.

Răspuns Câştigător
| Casandra88 a răspuns:

Pai incearca sa afli de ce s-a despartit de tine si cine a fost de vina, poate nu i-ai facut tu nimic dar unele fete nu stiu sa aprecieze ce au langa ele, incearca sa cunosti alte fete dar daca ea inseamna ceva pentru tine si ai de ce sa lupti atunci lupta. Sper ca te-am ajutathappy

8 răspunsuri:
| unknownn a răspuns:

Ai 13 ani baiatule. Lasa relatiile ca nu-s de tine la ora asta, mai cresti.

| JnY a răspuns:

Intreaba-o de ce s-a despartit de tine.

| DanyelFSN1 a răspuns:

Incearca s-o uiti,gasesteti cv de facut ca sa o poti uita. Fete sunt, dar majoritatea stau un timp cu tine, iti ia toti banii, dupa cica Hai ca ma despart de tine, si ramai ca un bou, un jeg etc.Cauta si tu o fata potrivita gustului tau si poate faci cv cu ea[nu sex]

Răspuns utilizator avertizat
| Anabelle1203 a răspuns:

Cred ca nu te placea de la bun inceput.A fost cu tine doar ca sa vada daca se poate indragosti de tine...si cum nu s-a indragostit, a rupt relatia.

| Isabella15951 a răspuns:

Spui ca ai visat-o ca si cum ar fi un lucru exceptional.
Nu cred ca o fata lasa un baiat de "prea bun" ce este. A gasit ea un motiv, ceva ce nu i-a convenit.
Cel mai bine ar fi sa te duci la sa stati de vorba fata in fata. Daca nu, sun-o si cere-i o explicatie. Vorbeste frumos, pe un ton de camera fara sa o acuzi de nimic.
Funda?

| NoName23 a răspuns:

Nu i-a mai placut de tine.Ce-i asa greu de inteles?

| andreeaflory a răspuns:

Incearca sa vb cu ea asa poti sa ii arati ce simti si tu si mai incearca cand vb vu ea sa o surprinzi cu florile care ii plac.dar mai intreab-o daca vb dc ne-am despartit si atunci vei afla adevarul