Il prinzi usor de baza si tragi incet. Vine el, ca doar nu-i ceva in care ramane intepenit si nu mai da sa iasa. In unele cazuri, baza ramane sa flendure pe-afara, doar partea lunga ramane, o bucata prinsa. Ai grija sa nu-l rupi, mai ales daca mai sunt si spermatozoizi prin el.
Bună.
Dacă este de proastă calitate, se rupe și resturile pot rămâne în interior.
Se scot la spălarea internă.
Pa, pa.
Da, daca se sta prea mult dupa ejaculare inauntru! - la retragere, se tine cu mana de baza lui, unde este inelul, si se face de preferinta cand inca penisul este destul de tare! Iar postludiul se continua dupa igienizare!
Daca prezervativul cade si il puneti iar si faceti, atunci sunt sanse sa ramana inauntru pentru ca aluneca mai usor.
Dar se poate sa alunece si in alte situatii.
Da. se poate intampla acest lucru. Eu am patit. Se intampla cand in timpul actului sexual, penisul se inmoaie, adica ii cade erectia si nu mai poti continua. Atunci, cand iesi sau iese ea, depinde de pozitie, prezervativul poate sa ramana in vagin, prins fiind de acel lichid vaginal.
Si de scos cum se poate scoate?
Il prinzi usor de baza si tragi incet. Vine el, ca doar nu-i ceva in care ramane intepenit si nu mai da sa iasa. In unele cazuri, baza ramane sa flendure pe-afara, doar partea lunga ramane, o bucata prinsa. Ai grija sa nu-l rupi, mai ales daca mai sunt si spermatozoizi prin el.
Da. daca nu e pus cum trebuie si este luata o marime mai mare decat trebuie iar penetrarea este adanca.
daca repeti procesu de cateva ori prezervativul poate sa ramana
Cunosc situatie in care s-a intamplat treaba asta, deci da, se poate, dupa cum zic si ceilalti, daca marimea nu e potrivita, nu e bine pus, se poate intampla.
Da se poate, de cele mai multe ori se intamla atunci cand folosesti un prezervativ mai mare decat penisul tau...
Depinde! foarte rar! dar nu e de speriat, o sa iasa pana la urma, gaseste fata o posibilitate !, asa ca stai linistit si ia ceva mai bun! Funda?
Eu nu am patit, dar am citit aici pe TPU despre 2 cazuri in care a ramas in interior, daca e folosit corect nu ar trebuie sa fie probleme.
Da se poate daca el nu e pus corect, dar mare atentie la chestia asta nu e de jucat
SerenaSmiley întreabă:
anonim_4396 întreabă: