E simplu. Daca nu vrei sa faci un lucru nu il faci si gata. Si daca el te paraseste pentru asta a castigat de doua ori: ai cu un fraier mai putin in preajma si ti-a ramas demnitatea!
Tot ce tine de sex e normal atata timp cat toti cei implicati sunt de acord. Daca tu nu te simti pregatita sa il masturbezi nu trebuie sa o faci!
Daca nu ma ajuti cu un sfat te-as ruga sa ignori aceasta intrebare. Multumesc frumos!
Ce anume nu își convine? Lui i-ai spus asta?
Nu te simți bine să îi atingi penisul, sau doar nu vrei să faci nimic erotic pentru el?
Dacă e vorba despre prima variantă, atunci chiar trebuie să vorbești serios cu el și să-i spui că trebuie să găsească pe altcineva pentru treaba asta.
Fa-o daca te simti confortabil.Asa deveniti confortabili unul cu celalt goi.Si in plus poate ca te rasplateste si el cumva (sti ce zic)
Eu zic sa-l trimiti undeva. Peste 5 luni se va desparti de tine si va zice: "curva aia". Sa se duca singur in baie daca nu poate rabda.
Are nevoi fi fericita ca atat tia cerut, nu vad nimic anormal, jenant in intrebarea ta, cand o fata ne atrage sexual stam cu ea, stam cu o fata pentru sex simplu, tu il atragi omul are nevoi, ce sa faci, da sa fie resiproc asa e normal spun eu
Dai tare la manivela daca esti ok daca nu iti convine, lasa manivela pe mana lui.
Daca ti-a cerut asta, e clar. El daca vede ca ai acceptat asta asa usor o sa insiste si cu mai mult, sigur. Cred ca te pune si la incercare cu asta. Daca vrei s-o faci si vrei sa vezi si tu cum e, fa-o, daca nu iti surade ideea spune-i verde in fata si gata.
P.S. Dupa 5 luni de relatie deja ar trebui sa inceapa intimitatile, nu stiu ce mai astepti ca sigura esti ca te iubeste si n-o sa se intample nimic rau.
Bafta!
Daca nu esti dispusa sa ii oferi macar masturbare atunci este recomandat sa te retragi elegant din relatie si sa nu ii mai irosesti timpul baiatului
Ronny22 întreabă: