anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU. Am o întrebare. Ovulele vaginale contraceptive au o durata de 4 ore de protecție. Dar prospectul nu e prea clar. Scrie să folosesc un nou ovul la fiecare raport sexual. Daca am mai multe contacte sexuale neprotejate in decursul a 4 ore(mai multe runde), folosind un singur ovul sunt protejata sau pentru fiecare contact sexual neprotejat (indiferent de diferența de timp) trebuie sa folosesc un ovul nou? Mă gândesc că logic ar fi, daca mă protejează 4 ore înseamnă că timp de aproape 4 ore, ca sa fiu mai sigura, 3 ore, ar trebui sa pot avea mai multe contacte cu un singur ovul.E foarte debusolant

2 răspunsuri:
| Anonimul101 a răspuns:

Prospectul acela este facut pentru o persoana care face sex o data ( nu mai multe numere ) si de aia scrie ca trebuie un nou ovul la fiecare raport sexual. Daca tine 4 ore poti face de mai multe ori in acele 4 ore

greece12
| greece12 a răspuns:

Nu e debusolant,dar e nevoie de putina logica.
Dupa fiecare contact sexual,te vei spala,nu-i asa? Prin spalare, chiar si urmele de sapun pot distruge efectul de protectie al ovulului.
In concluzie, vei folosi un nou ovul, la fiecare nou contact sexual, exact asa cum scrie pe prospect.