Buna eu sunt fata dar consider ca un baiat car place o fata doar pentru marimea sanilor nu o place pentru ce e ea cu adevarat si nu merita atentia ei.
Din moment ce nu conteaza pentru el decat aspectul exterior, nu mi se pare un baiat serios si care vrea o relatie de durata.
Ca sa iti raspund mai concret la intrebare: Da consider ca, pe baieti ii atrag mai mult fetele u sanii mai mari dar, sunt si baieti care pun accent si pe stilul fetei, fizionomia si comportamentul ei.
Deci opinia mea de baiat , treaba e ca fata sa fie draguta, simpatica de gasca etc. Chestia cu sanii pentru mine personal nu prea conteaza doar sa nu-i aiba prea mici (adica aproape imvizibili) dar nici prea mari... Sper ca te-am lamurit cat de cat. Bafta!
Pana la urma nu conteaza prea mult cum are sanii(bine nici deloc sa nu fie)cred ca conteaza mai mult cum se comporta
cind vad o fata cu sani marii ma atrage ca si fata cu sanii mici, nu stiu ce va omoriti atita din cauza sanilor, daca ambii parteneri se implica cu trup si suflet intr-o relatie fizicul (pentru mine ) conteaza 25%
Eu personal cand vad o fata cu sanii mari, sa zic asa imi sare in ochii faptul ca are sanii mari, ca si cum ar fi imbracata cu o culoare tipatoare, pe langa o fata cu sanii mici... nu stiu parca ar fi un baiat cu un piept bine lucrat; dar nu vreau sa zic ca fetele cu sanii mici nu sunt atragatoare, personal fiecare fata are sanii perfecti asa cum ii are chiar daca ii are mai mari sau mai mici
P.S. asta e parerea mea si nu stiu daca te-a ajutat foarte mult raspunsul
Iti voi zice vorbele iubitului meu" Cateodata vreau sa managai tate mici, cateodata vreau tzate mari. Cateodata vreau o pustoaica, cateodata o femeie matura. Dar mereu te vreau pe tine." Omu poate avea diferite dispozitii. Si fetele cu sani mici sunt atragatoare sa stii. Alea cu sani mari de obicei sunt fitoase ca mvai ce au ele si par proaste(daca nu si sunt) si au stricat tot. Mai bine desteapta, cu sani mici si de gasca decat cu sani mari si proasta. (Sunt fata dar nu stiu cred ca asa gandesc si baietii)
sofiasofyy întreabă:
mardeamor întreabă:
anonim_4396 întreabă: